Híreink
2017.02.17.

Rájátszást érő győzelem

Péntek este serdülő csapatunk nagy csatában győzte le a Pesterzsébet együttesét. 

Zalai Titánok - Pesterzsébeti HC 5:4 (1:2, 2:0, 2:2)
Zalaegerszeg  U-16 Bajnokság - I. csoport
Játékvezető: Mayer István, Vonalbíró: Molnár József, Baki Dávid

Gólszerzők: Parragi (2), Geosits (2), Nagy, ill: Huszár, Németh (2), Hódi

Harcosan és koncentrálva kezdték a fiúk a mérkőzést. Az első öt percben sok helyzetet alakítottak ki, míg a vendégek főleg védekeztek. Az 5. percben megtört a jég és egy remek támadás végén Parragi szerzett vezetést (1-0). A gól után felpezsdült az amúgy sem langyos mérkőzés. A fővárosiak bátrabban támadtak és többször is bravúrral kellett hárítania a kiváló formában védő kapusunknak, Horváth Bendegúznak. A 16. percben Huszár egyenlített, majd három perccel később Németh már vezetést szerzett a vendégeknek (1-2). 

A második harmad elején Geosits révén hamar egyenlítettünk, majd 10 perc elteltével Levi újabb góljával újra nálunk volt az előny (3-2). A játékunk viszont hagyott kívánni valót maga után. 

A harmadik harmad elején, a 45 percben Nagy Dusán kétgólosra módosította a vezetésünk (4-2). A folytatásban nagy hajrába kezdett a Pesterzsébet és a találkozó hajrájára két gólt is szerezve ledolgozták hátrányukat (4-4). Az 56. percben újabb Zalai Titán találat esett. Parragi kezdte a gólgyártást és ő is fejezte be, Találatával sikerült legyőznünk a Pesterzsébet csapatát és bebiztosítani a helyünket a rájátszásban. 

Csata Csaba:- Örülök a győzelemnek, de a játékunkkal nem lehetek maradéktalanul elégedett. Egy-két egyéni villanás döntött a javunkra ezen az estén. Győzelmünkkel a célunkat elértük és a hátralévő mérkőzésektől függetlenül ott vagyunk a rájátszásban!

Szép volt fiúk!

2017. február 17. Zalai Titánok 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 4:8
2020.02.26. Egerszegi Titánok-Hevület 4:8
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk