Híreink
2018.10.29.

Magabiztos győzelem az első hazain

Az OB II-es felnőtt bajnokság első hazai mérkőzésén a Szeged csapatát fogadtuk. Szerettük volna megnyerni a találkozót és ezért mindent meg is tettek a fiúk.

Egerszegi Titánok – Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 6:2 (2:1, 3:0, 1:1)

Zalaegerszegi Jégaréna 100 néző. Jv: Mayer István (Márkus J., Molnár J.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Egyed, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Ronga, Török. Edző: Csata Csaba  

Gólszerzők: Gombos 2, Szabó, Egyed, Ambrus, Bosnyák, ill: Varga, Annus

A lehető legjobban kezdődött a mérkőzés, mivel már a 29. másodpercben Szabó passzából Gombos szerzett vezetést csapatunknak (1-0). A gól meghozta a mérkőzés alaphangulatát és a szegediek is elkezdtek harcosabban játszani. Kiegyenlítődött a játék és a 14. percben Varga egyenlített (1-1). Felpörgött a mérkőzés és a 17. percben Ambrus remek lövésének köszönhetően újra előnybe kerültünk (2-1). 

A második harmad elejét nagyon megnyomták a fiúk és a24. percben Szabó növelte az előnyünket Simon passzából (3-1). Lendületben maradtunk és két perc elteltével Gombos passzából Egyed is beköszönt (4-1). Remekül játszottak a fiúk és a harcosságukat a 32. percben újabb gól tette sikeressé.  Ambrus passzából Bosnyák növelte a különbséget a csapatok között (5-1). 

A záró harmadban mindent egy lapra tettek fel a vendégek és olykor kemény ütközésekbe is belementek. Négy perc elteltével szépítettek Annus révén (5-2). Továbbra is lendületben maradtak a szegediek, de a remekül védő Henczi Bendegúzt nem tudták többször átjátszani. Parádés védéseket bemutatva őrizte meg a mérkőzés végéig kapunkat a góltól. A végső döfést az 50. percben Gombos vitte be Simontól kapott remek passzt értékesítve (6-2). 

Egy remek iramú és hangulatú, férfias mérkőzésen, jó támadójátékkal (65 kapura lövés) sikerült legyőznünk a Szegedet. 

Csata Csaba: - Úgy készültünk már a mérkőzés előtt, hogy legyőzzük ellenfelünket. Az első harmadban gyorsan sikerült gólt ütnünk, majd kicsit visszaestünk, de a második játékrészben egyértelmű fölényben játszottunk és eldöntöttük a találkozót. Támadásban jól és ötletesen játszottunk, de nagyon sok kiállítást gyűjtöttünk, amit a folytatásban le kell csökkentenünk. 

Csapatunk november 11-én a KMH ellen, idegenben folytatja majd a küzdelmet. 

2018. október 29. Zalai Titánok 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk