facebook
instagram
Győzelemmel kezdte OB III-as csapatunk a szezont

Híreink

Győzelemmel kezdte OB III-as csapatunk a szezont

2022.11.08.

Az idei OB III-as bajnokság némileg megváltozott, hiszen nem egy csoportban zajlanak a küzdelmek, hanem kelet és nyugat csatázik a dobogós helyekért. A mindkét csoportban 5-5 együttes játszik. Az Egerszegi Titánok felnőtt együttese a nyugati csoportban szerepel, melyben az első bajnokiját szombaton este játszották a fiúk a fővárosi Semmelweis csapata ellen. 

EGERSZEGI TITÁNOK- SEMMELWEIS 7:6 (5:1, 1:5, 1:0)
Zalaegerszegi Jégaréna, OB III, 100 néző, Jv: Mayer, Molnár 

Egerszegi Titánok: Sipos P.- De Paoli, Wéhli, Simon, Szabó, Zelevics (első), Kéner, Maslac, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Barna, Szalontai, Bercsik, Egyed, Göncz, Somogyi. Edző: Benkő István

Gólszerzők: Zelevics, Ambrus 2, Csata, Barna 2, Somogyi. ill: Gerstenmayer, Tóth, Varga 2, Korózs, Fischer, 

A tavalyi bronzérmes alakulat nagy lendülettel kezdte a találkozót és már a 2. percben vezetést is szereztek Somogyi találatával. A lendület nem hagyott alább és a sorra jöttek az újabb gólok. Barna egymás után kétszer is betalált, majd Zelevics toldotta meg még egyel a találatok számát (4:0). A 17. percben szépítettek a vendégek, de egy perccel később Ambrus már az ötödik egerszegi gólt ütötte (5:1). 

A második harmadra talán túl nyugodtan jött ki a házigazda és a vendégek ezt megérezve két gólt is ütöttek. A harmad felénél Csata Csaba is betalált, kicsit rendezve a Titánok sorait (6:3). Azt hihettük, hogy sikerült a góllal megállítani a fővárosiak lendületét, de nem így történt négy perc alatt kiegyenlítettek, így döntetlennel zárult a harmad (6:6). 

A záró játékrész elejétől nagy fölényben játszottak a Titánok és veszélyesen kontrázó vendégek ellen. Sorra maradtak ki a hazai lehetőségek, mígnem az 57. percben Ambrus szép egyéni akció végén beütötte a győztes találatot. 

Simon Alfonz: Az első harmadban úgy tűnt magabiztos győzelmet arathatunk, de túlságosan elbíztuk magunkat és ezt ellenfelünk gólokkal büntette. A harmadik harmadban mindent beleadtak a srácok és végül sikerült megnyernünk a találkozót. 

2022. november 8. Egerszegi Titánok 
 

Megosztás:

Kapcsolódó galéria /

Támogatóink /