Híreink
2022.03.04.

Előnyben a KMH

Az OB III-as jégkorong bajnokság alapszakaszában a negyedik helyen végzett csapatunk. Az elődöntőben az alapszakaszgyőztes fővárosi KMH SE együttesével küzdhetnek a fiúk, mely összecsapás első felvonását a hétvégén Budapesten rendezték. 

KMH SE- Egerszegi Titánok 7:3 (2:1, 2:0, 3:2)
Budapest, Tüskesátor, JV: Jakocs F., Mizsák P.

Egerszegi Titánok: Sipos- De Paoli, Kéner, Barna, Simon, Szabó (első sor), Barancsi, Maslac, Bosnyák, Egyed, Varga (második sor), Wéhli, Benkő, Csata, Somogyi (harmadik sor). játékosedző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Harmathy 2, Fehér, Romits, Fenyvesi 2, Kolbenheyer ill: Bosnyák, Egyed, Csata

Az első harmad első felében a hazaiak szereztek vezetést. Mindössze húsz másodperc kellet az egyenlítéshez. A folytatásban lendületesen játszott a fiúk, de a nem tudták gólra váltani a helyzeteiket. Nem úgy a KMH, akik a kevés helyzetből újra betaláltak. A második harmadban továbbra is hadilábok álltunk a gólszerzéssel, míg a fővárosik kétszer is eredményesek voltak. A feszült hangulatú összecsapás harmadik játékrészében kiegyenlített játék folyt a jégen. Az mentünk előre, gólokat is szereztek a fiúk, de sajnos ellenfelünk is betalált, így végül magabiztos hazai siker született. 

Simon Alfonz: Nem a legjobb mérkőzésüket játszottuk a szezonban. A mérkőzés első harmadában nagyon sok helyzetünk volt. Ha jobban kihasználjuk a lehetőségeinket, másképp alakult volna a találkozó. Sajnos ellenfelünk nem mindig a játékkal foglalkozott, ennek meg is lett az eredménye. Valószínűleg a visszavágón kevesebben leszünk a sérülések miatt. Abban viszont biztos vagyok, hogy aki itt lesz az mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megfordítsuk a párharcot és döntőbe jussunk! 

Az egyik fél két győzelméig tartó párharcban tehát a KMH vezet. A második összecsapást március 13-án, Zalaegerszegen rendezik. 

2022. március 3. Egerszegi Titánok 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
OB III- Egerszegi Titánok-Semmelweis 7-6
2022.11.08. OB III- Egerszegi Titánok-Semmelweis 7-6
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk