Csapataink
2015.10.08.

Korisuli

Tisztelt Szülők!

Szeptember közepétől a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány és Zalaegerszeg Megyei Jogú Város közös szervezésben egy új, országosan is egyedülálló, teljesen ingyenes KORISULI programot indít a város Kisiskolásai részére. A zalaegerszegi jégcsarnokban jelenleg több mint 250 gyermeket edzünk rendszeresen. 150 jégkorongozót sportoltatunk napi rendszerességgel, akik 6 éves kortól kezdődően már képviselik Városunkat az országos bajnokságban. A nálunk működő Ice Stars szinkronkorcsolya egyesület is több mint 100 gyermeket edz, heti 10 órában.

Jégkorong szakosztályunk heti 5 alkalommal tart edzéseket a délutáni órákban, minden korosztályban, 5 éves kortól.  Hétvégenként mérkőzésekkel, rendezvényekkel várja az érdeklődőket, melyek teljesen ingyenesen látogathatók. Csata Csaba  vezetőedzőnk irányításával magas minőségű munka zajlik. U8-as korosztálytól kezdődően, hivatalos bajnokságban kerülnek versenyeztetésre gyermekeink. A jégkorong segítségével már 10- 12 évesen szédítő taktikai, logikai tudásra tesznek szert a gyerekek, melyek további fejlődésük szempontjából fontos tényező.

A program keretében ingyenes lehetőséget biztosítunk minden zalai, általános iskola első, második és harmadik osztályos gyermek számára, hogy 10 alkalommal olyan minőségi korcsolya oktatásban részesüljön, mely a program végére teljes jég-biztonságot eredményez. Azon gyermekek részére, akik a korit megkedvelik, további lehetőségeket biztosítunk úgy a jégkorongban, mint a szinkronkorcsolyában. 

A gyerekek szervezett csoportokban minden hétköznap 12:00 és délután 15:00 óra között használhatják a jégpályát. Szállításukban az Alapítvány tulajdonában lévő két kisbusszal, eseti jelleggel segédkezni tudunk, mely szintén költségmentes. A járművekkel 16 gyermek szállítását tudjuk vállalni, így elkél a szülői segítség.  Felszerelést nem, csupán a „meleg” ruházatot kell hozniuk: meleg harisnya és zokni, réteges aláöltözet, vízhatlan nadrág (sínadrág) és kabát, ami védi a kicsi derekát (nem gumírozott derekú kabát!), vagy overáll, meleg sapka, sál és vízhatlan kesztyű (kesztyű nélkül nem léphetnek jégre a gyerekek!) A programban szakképzett edzőink tartják a foglalkozásokat, kíséretükről, öltöztetésükről a jégcsarnok dolgozói gondoskodnak.

Kérjük, jelentkezni a mellékelt, jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjenek, melyet az iskolában kell leadni. A jelentkezésen a gyermek cipőméretét is megadni szíveskedjenek.

Amennyiben gyermeke az oktatások során a jégpályát megkedveli, úgy lehetőség van azonnal csatlakozni Szupermini korosztályunkhoz a jégkorongban vagy szinkronkorcsolya csapatunkhoz, ahol az első hónap költségeit mi fedezzük.

A program zárásaként, egy szombati napon tartunk nyílt órát, melyen családjuk minden tagja ingyenesen vehet részt s a gyermekkel közösen használhatja a jégpályát.

Kérdéseikkel kérem, forduljanak bátran Hunyadi Bianka, illetve Oláh Renáta kolléganőinkhez.

JELENTKEZÉSI LAP itt letölthető.

Tevékenységünkről, a klub életéről tájékozódhat továbbá az alábbi elérhetőségeken is:

www.zalaititanok.hu

www.facebook.com/ZalaiTitans

Facebook oldalunkon üzenhet nekünk, kérdezhet tőlünk, szívesen válaszolunk!

Oláh Renáta 0036 30 731 1831 reni@timbertech.hu
Hunyadi Bianka 0036 30 484 8133 bianka@zalaegerszegijegcsarnok.hu
Csata Csaba 0036 30 339 2736 csaba@zalaegerszegijegcsarnok.hu
Somorácz György 0036 30 339 2795  gyorgy@zalaegerszegijegcsarnok.hu
Koós Tibor 0036 30 339 2791 tibor@zalaegerszegijegcsarnok.hu

Baráti üdvözlettel:

                     

   

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk