facebook
instagram

Egyesületünk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy üdvözöljük a Zalai Titánok Jégkorong Klub oldalán!

Az elmúlt években, a jégkorong sportban, Közép-Európában Magyarország produkálta a legnagyobb fejlődést, a sportágba bevont, utánpótlás korú játékosok számát tekintve. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a hoki a nemzet sportjává váljon. Hála a 2011-ben elkezdődött TAO-programnak – melyben minden magyar adózó, a fizetendő nyereségadójának egy részéről, annak sport és kulturális célokra történő felajánlásáról egyénileg dönthet – mára elegendő forrás került a mi sportágunkba is. Ezen támogatások elnyerése, azok szabályszerű és hatékony felhasználása az utánpótlás-nevelésben, a városi jégcsarnokot tulajdonló és üzemeltető Zalaegerszeg Jégsportjáért Közhasznú Alapítvány feladata. Szervezetünk Kuratóriumát és Felügyelő Bizottságát felelős, a jégkorong iránt elkötelezett emberek alkotják. Intézményünk folyamatos fejlődésben van, a sportban is évről-évre jobb eredményeket érünk el. A 2015/16-os szezonban 5 korosztályban lépünk pályára.

5 évesen jégen a helyük… 

 

A jégkorong az egyik legkedveltebb téli csapatsport. A sportág az északi hideg országokban indult fejlődésnek, a hosszú hideg télnek és a szabadtéri jégpályák nagy számának köszönhetően. A jégkorong sportág csúcsát az Észak-Amerikai Profi Jégkorongliga az NHL jelenti. Mivel egyre több a műjégpálya ezért a sportot nem csak télen űzhetjük. Hazánkban ennek is köszönhetően megnőtt a jégkorong sport utáni érdeklődés. Jégkorong csapataink egyre jobban szerepelnek a különböző bajnokságokban és a válogatott is jelentős sikereket ért el.

EAT-SLEEP-HOCKEY-REPEAT

Igen, áldozatokkal teli, nehéz és fárasztó a hokisok minden napja. Ez, a semmivel össze nem vethető sport, életre szóló kihívást jelent szülőnek, gyermeknek egyaránt. Mi minden nap edzünk. Már a kezdő korosztályokban is intenzív munka folyik, heti 4 alkalommal. 10 évesen bajnoki rendszerben játszunk már, négyszer jégen, egyszer szárazon edzünk.

Szeretettel várjuk

A jégcsarnok nyitva áll. Reggeltől késő délutánig oktatunk, edzünk, játszunk. Minden esemény szabadon megtekinthető, sétáljon be bátran hozzánk. Kollégáink mindenben segítenek, szívesen tájékoztatják úgy az Ovikori programról, mint a jégkorongos vagy szinkronkorcsolyás lehetőségekről.

Támogatóink /