facebook
instagram
Vereséggel kezdték első felnőtt szezonjukat a Titánok

Híreink

Vereséggel kezdték első felnőtt szezonjukat a Titánok

2017.10.16.

z OB II jégkorong bajnokság nyitófordulójában csapatunk az Újpest Amatőr együtteséhez látogatott. 

UTE Amatőr - Zalai Titánok 7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
OB II-es bajnokság 
Budapest, Újpesti Jégcsarnok
Jv: Léber Frigyes (Pályi-Kiss, László)

Zalai Titánok: Henczi B.- Kéner, Kolath, Simon, Kiss, Szabó (első sor), Bosnyák, Csata, Tóth, Bekő, Henczi Gy. (második sor) Ronga vezetőedző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Frajka, Kovács (2), Muzsik, Horváth, Postás, Sommer ill: Tóth

Kiállítások: 30:6

A fővárosiak négy sorral álltak ki, az első kettőben rutinos idősebb, a második kettőben pedig fiatal játékosokkal. A fiúk kicsit megilletődötten kezdtek, de hamar felvették a játék ritmusát. A harmad első tíz percében két gólt szereztek az újpestiek. A második harmadban hiába védett jól Henczi Bendegúz, mégis négyszer zörgették meg a hálónkat a nagy elánnal játszó hazaiak. A záró harmad kiegyenlített játékot hozott és az első felnőtt góljukat is megszerezték a Titánok az 51. percben Tóth Bence révén. Az erős kerettel kiálló hazaiak győzelme megérdemelt, a lelkesen és helyenként ötletesen játszó Titánokkal szemben. 

Csata Csaba:- Személy szerint nyolc év után játszottam újra tétmérkőzésen, a fiatalok közül pedig szinte mindenkinek ez volt a tűzkeresztség. Az elején kicsit megilletődötten játszottunk, de hamar akklimatizálódtunk és több helyzetet is kidolgoztunk. Az Újpest első két sora nagyon erős volt és ők egy más kategóriát képviseltek, míg a másik két sorral partiban tudtunk lenni. Dolgozunk és tanulunk tovább!

Szép volt fiúk!

2017. október 16. Zalai titánok 
 

Megosztás:

Támogatóink /