facebook
instagram
Szépen csillog az ezüstérem!

Híreink

Szépen csillog az ezüstérem!

2021.03.30.

Az OB III-as felnőtt jégkorong bajnokság döntőjének második mérkőzését rendeztük vasárnap este. Az első találkozón a KMH SE 8:4 arányban nyert és a második mérkőzésen is esélyesként játszottak. 

Egerszegi Titánok - KMH SE 1:7 (0:3, 1:1, 0:3)
Zalaegerszeg, Zárt kapuk mögött, Jv: Mayer (Bosnyák, Molnár)

Egerszegi Titánok: Sipos (Major)- Barna, Geosits, Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Csata, Göncz, Tóth (második), Molnár, Ronga. játékos-edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Karvalics ill: Kis, Ress 2, Harmathy, Fehér 3.

Bátran kezdtek a fiúk, de közben figyeltek a védekezésre is, hiszen a fővárosiak pillanatok alatt kerültek helyzetbe. Az 5. percben nagy helyzetet hagytunk, sajnos a visszatámadásból pedig gólt szerzetek a vendégek. A harmad második felében még két góllal terhelték meg a a hálónkat (0:3). 

A második harmadban is fölényben játszott a KMH, de Sipos bravúrosan védte a kapunkat. A 34. percben Fehér már a harmadik gólját ütötte, csapata pedig néggyel vezetett. A játékrész hajrájában Gombos és Simon előkészítése után Karvalics szépített (1:4). 

Ahogy fáradtak a fiúk, úgy jöttek az újabb fővárosi helyzetek és gólok is. A KMH győzelméhez nem férhetett kétség, a Titánok pedig becsülettel végigküzdötték a találkozót és történetünk első felnőtt bajnoki ezüstérmét szerezték. Az OB III-as bajnokság döntőjét, és így a bajnokságot, kettős győzelemmel, 15:5-ös gólkülönbséggel a KMH SE nyerte.

 

Csata Csaba: - Tudtuk, hogy ellenfelünk a párharc esélyese, de nagy szívvel és akarattal küzdöttük végig a két mérkőzést és okoztunk feszült pillanatokat ellenfelünknek. Gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményhez. Számunkra ez az ezüstérem is nagyon szépen csillog!

2021. március 29. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /