facebook
instagram
Nagy lépést tettünk a felsőház felé

Híreink

Nagy lépést tettünk a felsőház felé

2019.01.14.

Az OB II-es bajnokság első idei mérkőzését Szegeden vívtuk. A mérkőzésünk nem kis esemény, mint a szegedi jégkorong fennállásának 30. évfordulójának ünnepi programjának fő műsorszáma volt. Csapatunkat erősítő Bosnyák Márkó, Szeged melletti szülőfalujából közel százan jöttek ki a meccsre és szurkoltak a fiúknak. 

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű-Egerszegi Titánok 3:4 (1:3, 2:0, 0:1)

Szeged, 800 néző, Jv: Nedeljkovic Ivan, Vonalbíró: Horváth B., Horváth M. 

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., egyed, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Kiss, Ambrus, Bosnyák, Csata (második sor), Ronga, Török. Edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Varga (2), Rózsahegyi,  ill: Ambrus, Bosnyák (2), Csata, 

A hangulat jó hatással volt a csapatra és a kezdésünk is parádés volt. Másfél perc játék után Bosnyák passzából Ambrus volt eredményes (0-1). A hazaiak próbáltak felpörögni, de a 11. percben Bosnyák szerzett újabb gólt, a neki szorítók nagy örömére (0-2). A csapat összeszedetten és fegyelmezetten játszott és 20 másodperc múlva újabb gólt ütöttünk Csata Csaba révén, Kéner Márió passzából.  (0-3). A hazaiak a harmad hajrájában Varga találatával szépítettek (1-3). 


A második harmad elején varga újabb góllal zárkóztatta a Szegedet (2-3). Egyre jobban élesedett a találkozó és a játékvezetők is szórták a kiállításokat. A 38. percben egy emberelőnyt váltott gólra Rózsahegyi, kiegyenlítve a mérkőzést (3-3). 

A záró harmad elején, fél perc elteltével Ambrus passzából Bosnyák szerzett gólt (3-4) és a szurkolók konfetti esővel díjazták kedvencük produkcióját.  A folytatásban beleerősített a Szeged és sorra dolgozta ki a helyzeteit, folyamatos munkát adva Henczi Bendegúznak a kapuban. A hazaiak kapuvasat is ütöttek, de gólt nem sikerült szerezniük. A fiúk becsülettel állták a hazai rohamokat és nagyszerű győzelemnek örülhettek a találkozó végén. 

Csata Csaba:- Fantasztikus közönség előtt játszhattunk, ami nagy lökést és plusz energiát adott a csapatnak. Nagyon jól kezdtünk, hiszen három góllal vezettünk. A hazaiak szívósan visszaküzdötték magukat, jól kihasználva az emberelőnyös játékaikat. Az utolsó harmadban nagy nyomás alatt játszottunk, de jó védekezéssel és nagy szívvel sikerült nyernünk, ami nagy lépés a felsőházi rájátszás felé. Köszönjük a nagyszerű szurkolást!ű

Szép volt fiúk!

Fotó: szegedma.hu

2019. január 14. Egerszegi titánok
 

Megosztás:

Támogatóink /