facebook
instagram
Kemény mérkőzést játszottunk a Hevülettel

Híreink

Kemény mérkőzést játszottunk a Hevülettel

2021.11.18.

Az OB III-as jégkorong bajnokságban a székesfehérvári Hevület együttesét fogadtuk. 

Egerszegi Titánok-Hevület 3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
Zalaegerszeg, OB III-as bajnokság, Jv: Mayer, Márkus

Egerszegi Titánok: Sipos P.- De Paoli, Kéner M., Barna D., Simon A., Szabó K. (első sor), Maslac M., Whéli M., Bosnyák M., Egyed M., Tóth L. (második sor), Molnár P. Játékos-edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Barna D. 2, Bosnyák M. ill: Bajczi M., Szabó J. 2, Sábián B., Somos G., Németh N.

Nagy lendülettel kezdték a csapatok a mérkőzést és felváltva próbálgatták a kapusok éberségét. A sok helyzet a 9. percben érett góllá, amikor a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). A harmad második felében több nagy lehetőséget is kihagytak a fiúk. 

Kiegyenlített, de kemény összecsapást hozott a második harmad is. Próbáltunk egyenlíteni, de a kapu előtt nem jól koncentráltak a fiúk. A harmad utolsó öt perce izgalmasra sikerült. A 36. percben kettőre nőtt a vendégek előnye, de gyorsan jött a hazai szépítés Barna találatával. Egy percen belül emberelőnyből növelte előnyét a székesfehérvári alakulat. A hátralévő időben is mentek előre a fiúk és a 39. percben Bosnyák szépített ismét (2:3). 

A záró harmad elején újabb emberelőnyt váltott gólra a Hevület. Ahogy fáradtak a fiúk, úgy kezdett eldőlni az összecsapás. A hajrában még két gólt ütöttek a vendégek, míg nekünk egyszer sikerült bevenni a kapujukat. 

2021. november 17. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /