facebook
instagram
Hosszabbításban győztük le a Fradit

Híreink

Hosszabbításban győztük le a Fradit

2021.01.26.

Ha az FTC érkezik Zalaegerszegre, mindig nagy várakozás előzi meg - mondjuk a fociban. Fiataljaink nagyon várták a zöld-fehérek elleni mérkőzést és oda is tették magukat a siker érdekében. 

EGERSZEGI TITÁNOK- FTC-TELEKOM 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) hosszabítás után
U-16 II. csoport -középszakasz
Zalaegerszeg, Zárt kapuk mögött, Jv: Árkovics, Bosnyák, Molnár

Egerszegi Titánok: Nagy- Pálmai, Wappel Z., Béres, Kállai (első), Wappel M., Gaál, Zsigray, Nagy, Németh, Oszterman (második), Csóbor, Farkas edző: Koós Tibor 

Gólszerzők: Béres, Wappel M., Németh. ill: Szabó, Törőcsik 

Az első perctől kezdve harcos, fizikális játék folyt a jégen. A 4. percben Szabó találatával kerültek előnybe a fővárosiak (0-1). A 9. percben emberelőnyben játszva Béres egy szép egyéni megmozdulással egyenlített (1-1). A harmad végén az addig is fölényben játszó Fradi Törőcsik révén került újra előnybe (1-2). 

A második harmad elején újra sikerült egalizálni a fiúknak Németh révén (2-2). Még mindig a vendégek játszottak meddő fölényben és többet is próbálkoztak a gólszerzéssel, de Nagy jól zárta a szögeket a kapuban. 

A harmadik játékrészben, ahogy fokozódott a feszültség egyre többször kerültek emberhátrányba a csapatok, de nem tudták az előnyöket gólra váltani. Valamivel többet próbálkoztunk ellenfelünknél és ez jó jelnek bizonyult a hosszításban. Mert a csapatok nem tudtak dűlőre jutni a rendes játékidőben, nem úgy a ráadásban, amikor emberelőnyben Wappel beütötte a győztes találatot. 

Szép volt fiúk!

2021. január 26. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /