facebook
instagram
Évzáró családi napot tartott egyesületünk

Híreink

Évzáró családi napot tartott egyesületünk

2024.06.14.

A hagyományokhoz hűen közös családi nappal zártuk a mögöttünk hagyott jeges szezont. A Jégcsarnok melletti füves ligetben két nagy kondérban készült a finom ebéd-marhapörkölt és pincepörkölt. Az ifjú titánokat, nem kihagyva az idősebbeket arcfestés és ugrálóvár várta a Jégcsarnokban és az inline felületen kialakított pályán görhokizni is lehetett. 

Az ebéd közeledtével idén is átadásra került a Domján István által alapított a szezon legjobb ifjú jégkorongozója díj is. 

Domján István felvezetőjében elmondta, immár 12 éve tagja az Egerszegi Titánok családjának, hiszen fia már az U18-as csapatban játszik. 2016-ban hozta létre az utánpótlás játékosnak járó elismerést, melyet minden éven az edzők javaslatai alapján ítéltek oda. Az idén példamutató hozzáállásával, szorgalmával, játékával, viselkedésével, a csapathoz való hűségével, az U18-as csapat kapusa Csóbor Károly érdemelte ki a díjat, aki 2013 óta jégkorongozik. 
A játékos sikeréhez fontos a megfelelő családi támogatás, így a szokásoknak megfelelően a szülőket is köszöntöttük, akik nevében ezúttal a nagyszülők vették ét az ajándékokat. 

A vidám délután játékkal és önfeled beszélgetéssel telt. A fiatalok pedig hamarosan készülhetnek, az iskolaév után kezdődő nyári táborra. 

2024. június 14. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /