facebook
instagram
A második harmadtól nem volt kérdés, ki nyeri a szomszédvári csatát

Híreink

A második harmadtól nem volt kérdés, ki nyeri a szomszédvári csatát

2021.01.16.

Rengeteg egyeztetés, sokadik halasztás után végre sikerült lejátszani a szombathelyi Nyugati Eszkimók elleni bajnokit. Az első negyedben a vendégek voltak pontosabbak és vezettek is de a folyatásban már nem hagytunk kétséget, ki nyeri a mérkőzést. 

Egerszegi Titánok- Nyugati Eszkimók 13:3 (1:2, 4:0, 8:1)
Zalaegerszeg, OB III-as bajnoki mérkőzés, Zárt kapuk mögött, Jv: Molnár, Bosnyák 

Egerszegi Titánok: Sipos (Major)-Geosits, Henczi, Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Barna, Koós, Tóth (második), Göncz, Csata, Molnár, Ronga. játékos-edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Henczi, Gombos 2, Simon 3, Szabó, Barna 4, Göncz, Csata, ill: Bakó, Seler2. 

A péntek este álltalában a pihenésről szól és ez látszott az első harmad elején. Nehezen vették fel a ritmust a csapatok. Az 5. perc elején Barna Dénes szerzett vezetést, majd gyorsan jött az egyenlítés, ami egy kicsit megfogta a fiúkat. Dupla emberelőnyös helyzetben sem tudtunk gólt szerezni, nem koncentráltak kellőképpen a fiúk. Hidegzuhanyként a 14. percben vezetést szereztek a vasiak. Hiába próbálkoztunk többet nem sikerült egyenlítenünk (1:2). 

A jégkészítés alatt sikerült rendet tenni a fejeket és egy harcosabb csapat jött ki a második harmadra.  A 22. percben Gombos Bence egyenlített (2:2). A gól új erőt adott a fiúknak és kezdett összeállni a játékunk. Sorra jöttek e helyzetek és a 30. percben Gombos újabb találatával már mi vezettünk. 15 másodperc telt el a gól után, amikor Henczi Gyula hatalmas bombája landolt a szombathelyi kapuban (4:2). Egy perccel később Barna Dénes már az ötödik gólunkat ütötte (5:2). A vendégek kontrái veszélyesek voltak, de hol a kapuvas, hol  Sipos Pali hárított bravúrral. 

Gólváltással kezdődött a harmadik játékrész, előbb Simon növelte előnyünket, majd Seler szépített vendégoldalon, majd ismét Simon volt eredményes (7:3). Nagy fölényben játszottunk és ez gólokban is megmutatkozott. A 49. percben Szabó, az 51.-ben Göncz szerzett újabb gólt (9:3). Szétesett a vasiak játéka és ezt kihasználva könnyedén kerültünk helyzetbe és lőttünk újabb szép gólokat. A hajrában Csata Csaba, Simon Alfonz és Barna Dénes még összesen négy góllal toldották meg az addigi kilencet és így magabiztosan tíz góllal sikerült legyőznünk az eszkimókat. 

Csata Csaba: - Sosem szerettem pénteken este játszani és ez a csapaton is meglátszott. Bealudtuk az elején, nem koncentráltunk, ami a lelkesen játszó vendégek kihasználtak és vezettek. A második harmadtól már az történt a jégen, amit szerettünk volna, jöttek sorban a gólok és fokozatosan felőröltük a vasiak ellenállását. Örülök a sikernek, amihez mindenki hozzá tudott tenni valamit. 

2021. január 16. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /