facebook
instagram
A KMH került előnybe a döntőben

Híreink

A KMH került előnybe a döntőben

2021.03.24.

Az OB III-as jégkorong bajnokság a végéhez ért, ahol már a helyosztók vannak csak hátra. Csapatunk az alapszakaszban a második helyen végzett a KMH SE mögött. Az elődöntőben a Lehel HC ellen harcoltuk ki a döntőbe jutást, míg a másik ágon a fővárosiak a Hargitai Farkasokat győzték le két mérkőzésen.

KMH SE- Egerszegi Titánok 8:4 (1:1, 4:1, 3:2)
Budapest, Tüskesátor, Zárt kapuk mögött, Jv: Kedves A., Majoros D., Pályi- Kiss P.

Egerszegi Titánok: Sipos- Geosits, Henczi, Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Csata, Göncz, Tóth (második), Molnár, Ronga. játékos-edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Bessenyei, Francsics 2, Ress, Harmathy, Kolbenheyer, Fehér 2. ill. Gombos 4.

A döntő első mérkőzését Budapesten rendezték. A két csapat az alapszakaszban is találkozott, ahol a fővárosiak magabiztosan győztek. Talán abból a mérkőzésből kiindulva, kicsit lebecsülve csapatunkat kezdték a találkozót a hazaiak, akik a 8. percben meg is szerezték a vezetést. A keményen védekeztek a fiúk és két percen belül, Gombos Bence találatával kiegyenlítettünk (1:1). A második harmadban is a hazaiak domináltak és sok helyzetet alakítottak ki. Olykor a szerencse is melléjük állt és a 32. percben háromgólos előnybe kerültek (4:1). A játékrész végén Gombos szépített, de az utolsó pillanatban újabb gólt ütött a KMH (5:2). A harmadik harmadban a hazaiak nehezen viselték, hogy összeszedetten és harcosan játszanak a fiúk és egyre idegesebbek lettek. A kapuban Sipos Pál bravúrosan védett és a gólokról nem igazán tehetett. Gombos Bence újabb két gólt ütött, ami szorosabbá tette az összecsapást. A papírforma szerint a KMH volt az esélyes és ezt, ha nehezen is, de érvényesítette és 8:4-re megnyerte az első felvonást. A folytatás vasárnap Zalaegerszegen.

Csata Csaba: - Büszke vagyok a fiúkra, hiszen egy sokkal erősebb kerettel rendelkező csapat ellen játszottunk és értünk el jó eredményt. A játékosok nagyon odatették magukat, harcoltak küzdöttek, ami nem tetszett a könnyebb mérkőzésekhez szokott fővárosiaknak. Hazai jégen mindent megpróbálunk a sikerért. 

2021. március 24. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /