facebook
instagram
Visszavágtunk a szeptemberi vereségért (U 16)

Híreink

Visszavágtunk a szeptemberi vereségért (U 16)

2016.11.14.

A serdülő (U16) bajnokságban az I. osztályban a Pesterzsébeti HC csapatához látogatott csapatunk. A selejtezőben már találkozott egymással a két csapat, akkor a fővárosiak nyertek 6-3-ra. Csata Csaba együttesének most sikerült revansot venni. 

Pesterzsébeti HC - Zalai Titánok   1:4 (0:1, 1:1, 0:2)

Tüskesátor    U-16 Bajnokság - I. csoport
Játékvezető:  Kis-Király Barna, Vonalbíró: Kövesi Bence, Herman Tibor

Gólszerzők: Csölle ill. Geosits, Tóth, Németh, De Paoli 

Jó iramban kezdődött a mérkőzés és mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A gólnélküli első 10 perc után Geosits szerzett vezetést a Titánoknak. A második harmad közepéig tartott a zalai vezetés, amit Csölle egyenlített ki. A válasz sem késett, mindössze 15 másodperc alatt Tóth találatával újra mi vezettünk (1-2). A harcos játék tovább folytatódott, de a kapusok állták a sarat. A harmadik harmad közepén Németh növelte az előnyünk, majd Horváth Bendegúz védett egy hatalmas hazai ziccert. A mérkőzés utolsó percében De Paoli tette fel a csapat teljesítményére a koronát újabb gólt ütve (1-4). A Titánok tehát revansot vettek a szeptemberi vereségért egy jól felépített játékkal. 

Csata Csaba: - Harcos mérkőzésen vagyunk túl, ahol mindkét oldalnak megvoltak a lehetőségei. Mi jobban használtuk ki a helyzeteinket és így sikerült nyernünk. Ki kell emelnem a kapusteljesítményünket, mivel anélkül nem nyerhettünk volna. 

A Titánoknak sok ideje nincs a pihenésre, mivel november 15-én 17 órától a Csíkszereda együttesét fogadják a Városi Jégcsarnokban. Nagy csatára van kilátás, mivel az erdélyiek éppen Zalaegerszegen kaptak ki a selejtezőben. 

Szép volt fiúk!

2016. november 14. Zalai Titánok

Megosztás:

Támogatóink /