facebook
instagram
Vezetjük az OB III-as bajnokságot

Híreink

Vezetjük az OB III-as bajnokságot

2022.01.12.

Hazai találkozóval kezdte a 2022-es esztendőt az OB III-as csapatunk. Az ellenfél a fővárosi KSI SE együttese volt, akik ellen már az első harmadban eldöntötték a találkozót a fiúk.  Győzelmünkkel vezetjük a tabellát.

Egerszegi Titánok – KSI SE 12:5 (6:0, 1:1, 5:4)
Zalaegerszegi Jégaréna, OB III-as bajnokság, Jv: Molnár, Baki

Egerszegi Titánok: Sipos P. (Major G.) – Barancsi Z., De Paoli, Somon A., Szabó K., Varga D. (első sor), Kéner M., Maslac M., Bosnyák m., Csata Cs., Egyed M. (második sor), Benkő I., Somogyi A., Tóth L. játékos –edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: De Paoli 2, Simon, Szabó, Varga 2, Kéner, Maslac, Egyed 4. ill: Gerstenmayer 2, Várkonyi B., Várkonyi M., Kapolyi. 

Szabó Krisztián már a második perc elején megszerezte a vezetést és innentől konkrétan átgázoltak a fiúk a fővárosiakon. A három perc alatt három gólt szereztünk, majd a harmad végén még kétszer mattoltuk a venégek védelmét (6-0). A második harmadban, a nagy előny tudatában könnyelműbben játszottak a fiúk, egy kicsit kiengedtünk, így elmaradtak az újabb gólok. A vendégek felszívták magukat és 1-1-es döntetlenre hozták a játékrészt. Simon Alfonz felrázta a szünetben a fiúkat és újra lendületes jégkorongot játszottunk. A védekezésben már nem koncentráltunk maximálisan, de így is 5:4 arányban hoztuk a harmadot. 

Csapatunk végig fölényben játszott, sok helyzetet kidolgozva magabiztosan nyertünk. Győzelmünkkel jelen pillanatban vezetjük a kilenccsapatos bajnokságot. 

Simon Alfonz:- Rendkívül jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, magabiztos előnyt tudtunk kiharcolni az első harmad végére. A hátralevő időben már kiegyenlítődött a játék, de ezt magunknak is köszönhetjük, mivel néha kicsit elkényelmesedtünk. Összeségében teljesen megérdemelten arattunk nagyarányú győzelmet. Külön szeretném kiemelni Egyed Máté teljesítményét, aki négy gólt tett be a közösbe. Örülök, hogy hosszú idő után szinte mindenki tudott játszani, két hét múlva nagyon fontos mérkőzés vár ránk a rájátszás szempontjából a Szigeti Bikák ellen.

2022. január 12. Egerszegi Titánok
 

Megosztás:

Támogatóink /