facebook
instagram
Újabb győzelem, harcos játékkal

Híreink

Újabb győzelem, harcos játékkal

2017.03.01.
Második győzelmének örülhetett a Junior csapatunk!

Kedden este a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadta junior csapatunk. Már az öltözőben remek volt  hangulat, mivel kellő önbizalommal készülhettek a fiúk a nem könnyű mérkőzésre. A KMH legyőzése megadta azt a pluszt a  fiúknak, amit eddig nem tapasztalhattak. 

Egerszegi Titánok - DVTK Jegesmedvék   2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Zalaegerszeg    U-20 Bajnokság - 5. helyért
Játékvezető:  Pálkövi Zsombor , Vonalbíró:  Kövesi Bence, Sindel Bence

Gólszerzők: Vankó, Tóth, ill: Fazakas

A küzdelmes, harcos első harmadot vívott egymással a két csapat, ahol remekül védekezett a házigazda. A 17. percben Vankó Tamás szerzett vezetést a Titánoknak, ami kellően tűzbe hozta a fiúkat. A második harmad elején Tóth Bence már kétgólosra növelte a Titánok előnyét. A folytatásban is maradt a kemény mérkőzés, ahol Henczi Bendegúz szinte bedeszkázta a hazai kaput. A harmadik harmad elején szépített a DVTK, de a játékrész hátralévő részében nem tudtak mit kezdeni a lelkesen és önfeláldozóan küzdő Titánokkal. Szabó István Pál együttese sorozatban második győzelmét könyvelhette el, ami kellő önbizalmat adhat a folytatásra. 

Szabó István Pál:- Már az öltözőben megbeszéltük a fiúkkal, hogy odatesszük magunkat és a végsőkig küzdünk. A CSAPAT- nagy betűvel – igazán kitett magáért. Végig olyan masszívan és keményen védekezett, hogy ez meglepte az ellenfelünket és emellett sikerült gólokat is szereznünk. Volt tartásunk és egymásért küzdöttünk. Férfias munka volt! Gratulálok a fiúknak az újabb sikerhez!

Junior csapatunk  március 4-én újra hazai jégen játszik, amikor 14.30-kor a KMH csapatát fogadják. 

Szép volt fiúk!

2017. március 1. Zalai Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /