facebook
instagram
U16- Január vége nem jól sikerült

Híreink

U16- Január vége nem jól sikerült

2018.02.05.

Az U16-os csapatunk január végén egy hazai és egy idegenbeli mérkőzést játszott. Az elsőn a Dunaújváros ellen játszottak Csata Csaba tanítványai. 

Egerszegi Titánok- Dunaújvárosi Acélbikák 4:5 (0:1, 3:3,1:0,0:0,0:1)
Zalaegerszeg Jégaréna, Jv: Márkus János (Molnár J., Németh N.)

Egerszegi Titánok: Farkas Levente- Szalai, Tóth, Mátyás, Neubauer, Zelevics (első), Barancsi, Soltész, Marth, Őri, Wappel (második), Wágner, Kemény, Németh, Takács, edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Takács, Németh, Zelevics 2, ill: Piszmann 2, Lódri 2, Csergő

Az első harmad kiegyenlített, kemény csatát hozott. Voltak lehetőségeink a gólszerzésre, de azok mind kimaradtak. A hajrában egy emberhátrányos szituációból szerzett vezetést a vendégcsapat (0:1). A hidegzuhany a második harmad elején jött, ugyanis egy perc elteltével újabb gól szereztek a vendégek (0:2). Gyorsan válaszoltunk Takács Róbert révén, majd három perc múlva jött az újabb dunaújvárosi találat (1:3). Innen is felálltunk és hat perc alatt Németh Dávid és Zelevics Gergő találatával kiegyenlítettünk (3:3). Sajnos újabb emberelőnyös szituációból kaptunk egy kontrából gólt (3:4). A harmadik harmadban mindent megtettünk az egyenlítésért és öt perccel a vége előtt Zelevicsnek sikerült (4:4). A hosszabbításban is eldönthettük volna a mérkőzést, de kimaradtak a helyzeteink, így a szétlövésre maradt a döntés. Ebben a műfajban a vendégek pontosabban voltak így övék lett a győzelem. Egy koncentrációval nyerhettünk volna. 

A következő mérkőzésen a Vasas vendégei voltunk. 

Vasas SC- Egerszegi Titánok 7:4 (4:1, 1:2, 2:1)

Budapest, Vasas Jégcentrum, JV: Incze Miklós (Soós M., Fényi S.)

Egerszegi Titánok: Farkas Levente- Szalai, Wágner, Németh, Neubauer, Zelevics (első), Barancsi, Mátyás, Marth, Takács, Wappel (második), Horváth, Kiss, edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Keller 2, Váradi, Maslouski 2, Halázs 2, ill: Marth 2, Szalai, Zelevics, 

Foghíjas csapatunk gyorsan háromgólos hátrányba került az első harmad elején. A 8. percben Marth Bence szépített, de az utolsó szó a hazaiaké volt (4:1). A második harmadban összekapták magukat a fiúk és Szalai Donát és Zelevics Gergő góljaival zárkóztunk (4:3). A hajrában megint betalált a Vasas és tartotta a távolságot tőlünk (5:3). A záró negyed elején, három perc alatt eldöntötte a mérkőzést a fővárosi együttes két gólt is ütve. A hajrában még Marth szépített (7:4).

2018. február 4. Zalai Titánok
 

Megosztás:

Támogatóink /