facebook
instagram
Tóth Benedek neve felkerült a MetodiCup trófeájára

Híreink

Tóth Benedek neve felkerült a MetodiCup trófeájára

2018.03.07.

A napokban zajlott, az U14-es és az U13-as tehetségfejlesztő csoport összetartása, ahol mini tornát rendeztek. Március 5-én az U14-esek, a következő napon az U13-as korosztályú játékosok vették birtokba a Tüskecsarnok jegét. A már hagyományossá váló MetodiCup Tornán, a meghívott játékosokat nyolc csapatra osztják, az alkalmi együttesek így mérik össze tudásukat a nap folyamán. A legnagyobb megtiszteltetés, hogy a győztes csapat tagjainak neve felkerül a trófeára, de ezen kívül a legértékesebb hokis, a legjobb kapus, a legokosabb, valamint a legfittebb csapat díját is átadták a Tüskecsarnokban.
A csoportmeccseket a délelőtt folyamán, míg a helyosztókat délután rendezték meg. A meccsek mellett fizikai felmérő és elméleti teszt várt a játékosokra. A csapatok munkáját, olyan edzők segítették, akik maguk is végigjárták a magyar válogatott utánpótlását. A vendégedzők komolyan vették feladatukat, és megpróbáltak átadni valamit a játékosoknak abból, amit maguk is a program résztvevőjeként tanultak.
Közel 150 játékos kapott meghívást a tornára, az ország különböző klubjaiból.  Az U13-as korosztályban az alábbi játékosok képviselték az Egerszegi Titánok csapatát:

Nagy Benedek- csatár
Nagy Márton- kapus
Soltész Bence- hátvéd
Béres Dávid- csatár
Barati Ádám- csatár
Tóth Benedek- hátvéd

A fiúkat külön csapatokba sorsolták, így egymás ellen kellett küzdeni a csapattársaknak. Nagy Márton és Béres Dávid a Farkasok csapatába, Nagy Benedek a Medvék csapatába, Soltész Bence és Barati Ádám a Gepárdok csapatába, Tóth Benedek a Vadlovak csapatába került.

Az U13-as korosztályban számos tehetséges játékos mutatta meg magát, nagy volt a küzdelem a kupáért. A győzelmet a Vadlovak szerezték meg, a döntőben a Farkasok csapatát legyőzve.
Így első zalai játékosként Tóth Benedek neve került a MetodiCup trófeájára. 

Többi játékosunk is szép eredménnyel büszkélkedhet:
Torna legokosabb csapata Medvék csapata (Nagy Benedek)
3. helyezett     Medvék csapata (Nagy Benedek)
2. helyezett    Farkasok csapata (Nagy Márton, Béres Dávid)

Az U14-esek tornájára szintén meghívást kaptunk, itt Méhes Gábor- csatár, Doszpoth Attila- kapus, Kemény Kristóf- hátvéd, Őri Arvid- csatár és Tóth-Zsólyomi Flórián- csatár képviselték csapatunk. Eredmények:
2. helyezett csapat Bivalyok (Méhes Gábor)
6. helyezett csapat (Doszpoth Attila, Őri Arvid)
8. helyezett csapat (Kemény Kristóf, Tóth-Zsólyomi Flórián)

2018. március 7. Zalai Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /