facebook
instagram
Több mint öt hónap után újra jégen gyakorolhatunk

Híreink

Több mint öt hónap után újra jégen gyakorolhatunk

2020.08.31.

A pandémia a jégsportokra is kedvezőtlenül hatott, hiszen a Zalaegerszegi Jégcsarnokban is a szezon vége előtt kellett leengedni a jeget. Bauer Bori sportszervezőtől megtudtuk a járványhelyzet nem okozott létszámcsökkenést, sőt a fiatalok már nagyon ki voltak éhezve, hogy újra jégen edzhessenek. 

-Március 15-vel zártuk be a jégcsarnokot és függesztettük fel a közönségkorcsolyázást és az edzéseket.  Ahogy a helyzet engedte, május végén szárazedzésekkel kezdtük újra a munkát. A hivatalos felkészülési időszak augusztus 1-én indult és augusztus 26-tól már jégen is edzhetnek a gyerekek.

A jégcsarnokban a nyár folyamán kisebb felújításokat végeztünk, többek között megújult a teljes világítása az épületnek. Emellett teljes fertőtlenítést végeztünk az intézményben, valamint kézfertőtlenítők is kihelyezésre kerültek.  A felszereléseket mindenki hazavitte és saját maga gondoskodott a tisztításukról, valamint a közönség által használt korcsolyákat, sisakokat is folyamatosan tisztítják a használatukat követően. 

Az edzői gárdában sem történt változás:
U8-U10- minden edző+ Gombos Bence, Henczi Bendegúz
U12 Somorácz György
U14 Csata Csaba
U 16 Koós Tibor 
U18 Simon Alfonz 

Erőnlét edző: Tóthné Bogár Andrea

Annyi változás van, hogy a felnőttek egy osztállyal lejjebb az OB 3-ban szerepelnek majd. 

- A sikeres ovikori programot az előző évekhez hasonlóan nem tudjuk folytatni, ugyanis a járványügyi-előírások miatt az óvodásokat nem tudjuk elszállítani az intézményekből. Így a nevelési időn kívüli megoldást választva heti két alkalommal működtetjük tovább a népszerű programot, amihez felhívásunkban a szülők segítségét kértük, akik hozzák és viszik majd a gyerekeket. A program az elmúlt évekhez képest már az iskolakezdéssel párhuzamosan elindul – tájékoztatott Bauer Bori. 

A nagyközönség számára, ha a járványhelyzet engedi, október első hétvégéjétől lesz elérhető a közönségkorcsolyázás. 

2020. augusztus 31. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /