facebook
instagram
Tizennégy gól és két győzelem

Híreink

Tizennégy gól és két győzelem

2018.01.13.

Az U16-os bajnokság B csoportjának negyedik és ötödik fordulójában is sikerült nyernie csapatunknak. Az idei év első bajnokiján a KMH együtteséhez látogattunk. 

KMH- Egerszegi Titánok 5:7 (2:1, 1:3, 2:3)
 Budapest, Tüskesátor. JV: Barna Péter (Molnár M., Sindel B.)

Gólszerzők: Pilter 2, Holzer 2, Somogyi, ill: Marth 2, Zelevics 3, Szalai, Őri, 

Egerszegi Titánok: Farkas Levente – Szalay, Kemény, Wágner, Zelevics, Őri (első), Barancsi, Tóth, Marth, Méhes, Wappel (második), Németh, Mátyás, Takács (harmadik), edző: Koós Tibor

A hazaiak kezdték jobban a találkozót és 15 perc elteltével kétgólos előnybe kerültek. A Harmad hajrájában Marth Bence szépített (2:1). A második harmadban egy sokkal jobban koncentráló és eredményesebb csapat jött ki a jégre. A 22. percben Zelevics Gergő kiegyenlített, majd 40 másodperc múlva Marth már a vezetést szerezte meg csapatunknak (2:3). A játékrész felénél egyenlítettek a fővárosiak, majd a 32. percben Zelevics góljával újra nálunk volt az előny (3:4). A záró harmad is úgy alakult, ahogy szerettük volna. A 46. percbe Zelevic újabb góljára hamar válaszoltak a hazaiak, de a harmad felénél Szalai Donát és Őri Arvid góljaival végleg eldöntöttük a találkozót. Két perccel a vége előtt még szépített a KMH, de a győzelmünk már nem forgott veszélyben (5:7). 

Az ötödik fordulóban a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatát fogadtuk a Jégarénában. 

Egerszegi Titánok - Székelyföldi Jégkorong Akadémia 7:6 (2:3, 3:2, 2:1)

Zalaegerszegi Jégaréna, Jv: Mayer István (Molnár J., Bencze M.)

Gólszerzők: Tóth - Zsólyomi, Szalai, Zelevics 3, Marth, Őri, ill: Máthé, Márton, Farkas, Györffy 2, Banceanu, 

Egerszegi Titánok: Farkas Levente – Szalay, Kemény, Neubauer, Wágner, Zelevics (első), Barancsi, Tóth, Marth, Németh, Őri (második), Mátyás, Takács, Tóth-Zólyomi (harmadik), edző: Csata Csaba 

Esélyeshez méltóan kezdtük a mérkőzést és Tóth-Zólyomi Flórián találatával már a 3. percben vezetést szereztünk (1:0). A gól után kicsit könnyelművé vált a játékunk és a vendégek átvették az irányítást és a harmad hajrájára nemcsak fordítottak, hanem kétgólos előnyt is szereztek (1:3). A 19. perc elején Szalay Donát vállalkozott lövésre a támadó harmad széléről és óriási bombát ragasztott a vendégek kapujába (2:3). 

A második harmad elején kicsit álmosan kezdtünk, de hamar felpörögtek a fiúk és öt perc elteltével Zelevics Gergő egyenlített (3:3). A harmad felénél Marth Bence találatával újra mi vezettünk (4:3). Sajnos egy percen belül jött a vendégektől a válasz. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a jégen. A 36. percben Zelevics újra vezetést szerzet, de az utolsó pillanatokban újra egyenlített az SZJA (5:5). 

A záró harmad elején gyorsan gólt kaptunk, de a gólerősen játszó Zelevics révén az 55. percben újra egyenlítettünk, majd az 58. - ban Őri Arvid találatával újra nálunk volt az előny (7:6). A hátralévő időben már nem engedtük ki a győzelmet a kezünk közül. 

Férfias küzdelemben jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően sikerült legyőznünk a remekül felkészült vendégeket. 

A folytatás január 14-én vasárnap a tabellaszomszéd MAC Budapest B csapata ellen a fővárosban!

2018. január 12. Zalai Titánok

Megosztás:

Támogatóink /