facebook
instagram
Szeretnénk az első jégen töltött perctől az utolsóig harcolni!

Híreink

Szeretnénk az első jégen töltött perctől az utolsóig harcolni!

2018.10.11.
Kezdődik az OB II-es bajnokság

Vasárnap kezdődik számunkra az idei OB II-es szezon. Az elmúlt év klubunk életében mérföldkövet jelentett, hiszen több mint 10 éves fennállásunk óta először szerepeltek jégkorongozóink felnőtt bajnokságban. Játékos-edzőnk Csata Csaba, az idén is nagy várakozással kezdte el a munkát a csapattal:

- Az első évet tanulásnak szántuk, hiszen sok játékosnak még nagyon új volt ez a bajnokság. Másabbak az ütközések, erősebbek a lövések, hajtósak a meccsek. Egykori kiváló játékosokkal is találkozhattunk a sorozatban. Csapatom az elején megilletődötten játszott, majd fokozatosan vettük fel a ritmust és lettünk egyenrangú ellenfelei a nagyobb múlttal rendelkező csapatoknak. Az elért ötödik helyünk pedig reálisnak mondható. 

Mit hozhat az idei szezon, vannak- e elvárások? 

-  Elsődleges célunk továbbra is a fejlődés és a tanulás. Szeretnénk az első jégen töltött perctől az utolsóig harcolni, gólokat ütni és mindenkivel partiban lenni. Idén is hét csapat vág neki a bajnokságnak, ahol a Dunaújváros helyett egy fehérvári csapat jelentkezett. 

Vasárnap idegenben kezd a csapat, mit vársz a találkozótól?

-  Ellenfelünk az OHA, vagy más néven az Újpest csapata lesz. Az előző szezonban jó meccseket játszottunk velük és győzni is tudtunk ellenük. Sajnos nem tudjuk mennyire gyengültek, vagy erősödtek, de arra készülünk, hogy hazai pályán majd ők szeretnének irányítani. Szeretnénk most is harcos meccset játszani a fővárosiakkal, amiben akár egy jó eredmény is benne lehet. 

A Titánok kerete a nyáron nem változott, sikerült együtt tartani a keretet. Érkezők viszont vannak, akik remélhetően erősítést is jelentenek majd a csapatunknak. 
Gombos Bence egy kézsérülés után, Budapestről költözött haza és így egy jó csatárt kaptunk a személyében. Kettő kaposvári játékos Török Márk és Barna Dénes is csatlakozott hozzánk, valamint az ajkai utánpótlásban dolgozó Dósa Dávid is nálunk húz majd tétmérkőzéseken korcsolyát. 

Az első bajnokit október 14-én vasárnap 18 órától játsszuk az OHA ellen, míg hazai pályán először október 28-én lépünk jégre a Szeged ellen. 

Hajrá Titánok!

2018. október 11. Zalai Titánok

Megosztás:

Támogatóink /