Híreink
2018.10.15.

Pontot szereztünk az első fordulóban

Vasárnap délután elkezdődött csapatunknak is az OB II bajnokság. Az első mérkőzésen a OHA( Újpest) csapatánál vendégeskedtünk. Kis szerencsével győzelemmel indíthattuk volna az új felnőtt szezonunk. 

OHA- Zalai Titánok 5:4 hu  (0:3, 3:1, 1:0, 1:0)

Budapest, Gepárd Jégcsarnok, Jv: Varjú Á. (László L., Banga V.)

Zalai Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első)- egyed, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második)- Ronga, Török. Edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Frajka, Paukovics 2, Selmeci, Kovács. ill: Simon, Szabó, Henczi, Ambrus

Az első harmadot remekül kezdtük. Harcosan és pontosan játszottak a fiúk, ami meglepte a hazaiakat. A 9. percben Simon Alfonz lőtte az idei első gólunkat egy szép egyéni akció után. A gól megfogta a vendéglátónkat és a 15. percben Szabó Krisztián lőtt újabb gólt Gombos passzából. Kép perccel a játékrész vége előtt újra Gombos adott gólpasszt, ezúttal Henczi Gyula lőtt hazai kapuba (0-3). 
A második harmad elején gyorsan szépítettek a hazaiak, majd hosszú hajrát nyitottak. A 26. percben Paukovic góljával zárkózott az OHA (2-3). A játékrész felénél egy góllal próbáltuk megtörni a hazaiak lendületét. Ekkor Ambrus András volt eredményes (2-4). Sajnos gyorsan jött az újabb haza gól, amivel ismét egy találatra jöttek fel a lilák (3-4). 
A záró harmad óriási küzdelmet hozott. Az idő múlásával egyre jobban fáradtak a fiúk és a koncentrációnk is csökkent. Mindössze egy percet kellett volna kihúzni, de Kovács egyenlíteni tudott és jöhetett a hosszítatás. A ráadásban Paukovic gólja döntött, így a hazaiak nyertek. 

Csata Csaba:- Meglepően jól kezdtünk, ami megfogta a hazaiakat. Fokozatosan lendültek játékba és sorra jöttek a gólok is. A fiúk remekül játszottak és a 46 kapura lövésünk is mutatja, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk az OHA-nak. A végén kis szerencsével akár nyerhettünk is volna, de az egy pontnak és a mutatott játéknak is örülni tudunk!

2018. október 14. Zalai Titánok 


 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk