facebook
instagram
Parázs meccset játszottak a Titánok a címvédővel

Híreink

Parázs meccset játszottak a Titánok a címvédővel

2019.10.27.

Háromnapos Erste Bank Young Stars League alapszakasz torna vezette fel az Egerszegi Titánok bemutatkozó mérkőzését az OB II jégkorong bajnokságban. A hétvége zárásaként az előző kiírás bajnokát, a KMH SE csapatát fogadtuk. A felek parázs hangulatú, gólokban gazdag mérkőzést vívtak egymással. 

Egerszegi Titánok- KMH SE 4:8 (1:3, 2:4, 1:1)
Zalaegerszegi Jégaréna, 250 néző, Jv: Berger, vonalbíró: Mizsák, László

Egerszegi Titánok: Henczi B.- Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első), Gyémánt, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Barna, Karvalics, egyed, Prajda, Tóth (harmadik), Molnár, Ronga. edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Egyed 2, Gombos, Ambrus. ill: Omi 3, Horváth 2, Zajácz, Babay, Haruta.

 

Tizennégy másodperc kellett a vendégeknek, hogy előnybe kerüljenek. Gyorsan jött az egyenlítés, Bosnyák passzát Egyed váltotta gólra (1-1). A 3. percben Horváth góljával került újra előnybe a KMH, majd bő tíz perc és több kiállítást követően Omi lőtte a maga második, csapata harmadik találatát (1-3). A folytatásban is sok volt a kemény ütközés és a sportik szórták a kétperces büntetéseket. 

A második harmad elején Zajácz szerzett gólt, majd egy emberhátrányos szituációban Gombos remek találatával szépítettünk (2-4). Fölényben játszott a fővárosi alakulat és a játékrész hajrájában újabb három góllal megszórták bennünket. A 39. percben Simon szerzett jó ütemben korongot és passzából Egyed került ziccerben és lőtt remek gólt (3-7). 

A harmadik harmadban is feszült volt a hangulat a jégen. Sokszor kellett közbe lépniük a játékvezetőknek egy- egy ütközés után. Három perc elteltével Omi növelte a KMH előnyét, majd két perccel később Csata passzából Ambrus lőtt tapsra érdemes gólt (4-8). A 49. percben Henczi újabb kiállításával végleg a padra kényszerült és mivel nincs cserekapusunk, így a játékvezető lefújta a mérkőzést és a pályán elért eredményt érvényesítette.

2019. október 26. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /