facebook
instagram
Parádés játékkal győztük le az Újpestet

Híreink

Parádés játékkal győztük le az Újpestet

2017.12.10.

Az OB II-es felnőtt bajnokság hatodik fordulójában az UTE Amatőr gárdája látogatott Zalaegerszegre. A fiúknak sikerült visszavágni a nyitó fordulóban elszenvedett vereségért. 

Egerszegi Titánok - UTE Amatőr 4-1 (3:0, 0:1, 1:0)
Zalaegerszeg Jégaréna, Jv: Mayer István (Molnár J., Gáborik Á.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Henczi Gy., Tóth, Kiss, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Maslac, Ambrus, Bosnyák, Csata (második sor), Koós, Bekő, Kolath, Ronga, játékos-edző: Csata Csaba

Harcosan kezdtek a Titánok és ez megzavarta a vendégeket. A 2. percben Bosnyák szerzett vezetést Ambrus átadásából (1-0). A fiúk nem álltak le és tovább rohamoztak és az 5. percben Bosnyák már a második hazai gólt szerezte (2-0). A fővárosiak próbáltak újítani, de jól zártuk a területeket és jól védekeztünk. Sorra jöttek a helyzetek is és a 11. percben Ambrus már a harmadik gólt ütötte az UTE kapujába (3-0). A 10 perces sok után ébredeztek a rutinos fővárosiak, de nehezen találtak fogást a Titánokon.

A második harmad 25. percében aztán sikerült a szépítés Frajka ütötte a korongot a hálóba Muzsik passzából (3-1). Egy rövid hullámvölgy jött a játékunkban, de a védelem jól állta a sarat és Henczi Bendegúz remekül védett. A záró harmad is nagy küzdelmet hozott, olykor kemény csatákkal. A találkozó hajrájában Csata Csaba tette egyértelművé a győzelmünket egy remek találattal, amit Kolath passzából ért el. Az utolsó percre is maradt még izgalom, mivel az egyik vendégjátékos megfeledkezve magáról hokiütőjével próbált revansot venni az egyik játékosunkon a vereségért, amiért végleges kiállítás sorsára jutott és fegyelmi is vár még rá a folytatásban. Szerencsére nem sérült meg senki a jégpályára nem való eseménytől. A Titánok remekül játszva megérdemelten nyertek és gyűjtötték be második győzelmüket. 

Csata Csaba:- Nagyon örülünk a győzelemnek! A fiúk érett játékot mutattak, ami gólokkal is párosult. Végig fegyelmezettek voltunk és végre gyors hokit játszottunk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor sok hasonló sikernek örülhetünk még. 

Csapatunkra az idén még egy mérkőzés vár, amikor december 17-én a listavezető KMH-hoz utazunk. 

Szép volt fiúk!

2017. december 10. Zalai Titánok

Megosztás:

Támogatóink /