facebook
instagram
Nem sikerült a visszavágás

Híreink

Nem sikerült a visszavágás

2020.01.28.

Hazai bajnokival folytatta szereplését az OB II-es jégkorong bajnokságban a felnőtt csapatunk. Ellenfelünk a székesfehérvári Hevület együttese volt, akikkel, az ősszel 21 gólos, hosszabbításos csatát vívtunk idegenben. A vendégek erős kerettel érkeztek, melyben ott volt a 221 válogatottságával csúcstartó Palkovics Krisztián is. 

Egerszegi Titánok- Hevület 5:6 (0:0, 2:2, 3:4)
Zalaegerszeg, OB II-es bajnokság, 200 néző
Jv: Varjú (Sindel, Molnár)

Egerszegi Titánok: Major Gábor - Bekő, Henczi, Gombos, Simon, Szabó (első), Egyed, Kéner, Ambrus, Borbás, Bosnyák (második), Karvalics, Wéhli, Barta, Molnár, Tóth, edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Gombos, Szabó, Egyed, Borbás, Wéhli, ill: Szuna, Varga 2, Palkovics 3.

Az első harmad kiegyenlített játékot hozott és gólnélküli döntetlent. Mindkét együttes a védekezésre koncentrált és a támadás befejezéseknél ponttalanok voltak. A lelkes közönségnek a harmincadik percig kellett várnia az első találatra, amit Palkovics passzából Varga szerzett (0-1). Két percen belül jött a válaszunk Wéhlitől, aki Borbás passzát váltotta gólra (1-1). Felpörgött a mérkőzés, egyre többet forogtak veszélyben a kapuk. A 33. percben újabb Palkovics gólpassz után Szuna volt eredményes. Három perc kellet az újabb egyenlítéshez, ekkor Szabó volt eredményes Borbás átadásából (2-2). 

A záró harmad elejét megnyomták a Titánok és a 47. percre Gombos és Egyed találataival, két góllal elléptünk (4-2). Mindössze egy percig örülhettünk, hiszen kettő, a kapunk előtti buliból is gólt szereztek a fehérváriak. Előbb Palkovics adott újabb remek passzt Szunának, majd a remek támadó góljával egyenlített a Hevület (4-4). A találkozó hajrája három gólt hozott. Varga jutatta előnyhöz a vendégeket, amit még Borbás kiegyenlített. A döntő találat az 58. percben érkezett természetesen Palkovicstól.

A Hevület a hazai siker után idegenben is egy góllal legyőzte csapatunkat. 

További hír, hogy a MAC Budapest elleni hazai találkozót a szövetség 5-0-s különbséggel a Titánoknak ítélte, mivel a fővárosiak visszaléptek a mérkőzéstől. 
 

Megosztás:

Támogatóink /