facebook
instagram
Nem sikerült a bravút, a bronéremért küzdhet OB III-as csapatunk

Híreink

Nem sikerült a bravút, a bronéremért küzdhet OB III-as csapatunk

2023.03.08.

Az alapszakasz végeztével kiderült, hogy OB III-as csapatunknak az elődöntőben a DVTK Jegesmedvék együttesével idegenben kell megküzdenie. A döntőbe jutás egy mérkőzésen dőlt el. 

DVTK Jegesmedvék- Egerszegi Titánok 5:4 (3:2, 1:0, 1:2)
Miskolci Jégcsarnok, Jv: Sipos, Lövei 

Egerszegi Titánok: Sipos- De Paoli, Szalontai, Barna, Simon, Szabó (első sor), Maslac, Varga, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Barancsi, Kéner, Egyed, Göncz, Wéhli (harmadik, Barcsik, Somogyi. Játékos-edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Barna, Varga (2), Bosnyák. 

Nagy tempóban kezdődött a mérkőzés, és a gólok is jöttek sorban. A 11. percben 2-1-re vezettünk, majd a harmad végére sikerült fordítani a hazaiaknak (3:2). A második játékrész is kemény és harcos játékot hozott és egy újabb hazai találatot (4:2). A záró harmadban mindent beleadtak a fiúk, de csak a megközelíteni sikerült a DVTK-t, utolérni nem, így sajnos vereséggel hagytuk el a jegyet. 

Simon Alfonz: -Tudtuk ellenfelünkről, hogy gyors, szervezett hokit játszanak és nem hiába nyerték meg a keleti csoportot. Az idei lebonyolítás szerint egy mérkőzésen dőlt el a döntőbe kerülés sorsa, amelyre szinte teljes kerettel tudtuk kiállni. Sajnos sokszor a bírói döntések keresztbe tettek nekünk és rosszkor is kaptuk a gólokat, igy a végén ellenfelünk örülhetett. A bronzcsatában a Hevület csapatával találkozunk, ahol egyik félnek két mérkőzést kell nyernie az éremhez. 

2023. március 8. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /