facebook
instagram
Negyedik helyen végzett OB II-es csapatunk

Híreink

Negyedik helyen végzett OB II-es csapatunk

2019.03.25.

Az OB II-es felnőtt bajnokság harmadik helyéért folytatott páros küzdelem második mérkőzését Zalaegerszegen rendezték. Az első meccsen magabiztosan nyert a Hevület, együttesünk az egyenlítésre készült

Egerszegi Titánok - Hevület 2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Zalaegerszegi jégcsarnok, OB II 3. helyért, második mérkőzés  
150 néző, Jv: Pálkövi Botond. (Molnár J., Pálkövi B.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz-Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Kiss, Bosnyák, egyed, Csata (második), Ronga, Török. Játékos –edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Simon, Szabó. ill: Reiter, Gábor, Bencze, Zalavári

Nagy lendülettel és akarással kezdtük a mérkőzést és a 12. percben meg is lett az eredménye az erőfeszítéseinknek. Egyed Máté passzából Simon Alfonz jutatta előnyhöz csapatunkat (1-0). A harmadban felváltva jöttek a helyzetek, de a kapusok állták a sarat. 

A második harmadban is maradt a nagy tempó és a sok helyzet. Továbbra is mi irányítottunk és a helyzetek is jöttek sorban, de gólt nem sikerült ütnünk. A játékrész utolsó öt perce hozta az újabb gólokat. A 35. percben Reiter egyenlített, majd a 38.-ban Szabó lőtte ki a jobb felső sarkot, előnyhöz juttatva a Titánokat (2-1). Sokáig nem örülhettünk, mert 8 másodperccel a harmad vége előtt Gábor egyenlített (2-2). 

Az utolsó gól még a fejekben maradhatott, mert a záró játékrészt a vendégek kezdték jobban és egy kijátszott helyzetet Bencze értékesített (2-3). Lendületbe jött a Hevület és még fel sem ocsúdtunk, máris jött az újabb vendég találat Zalaváritól (2-4). A folytatásban mindent megpróbáltak a fiúk, de a gól, csak nem akart összejönni. Henczi Bendegúznak pedig volt dolga bőven a fehérvári kontrák hárításánál. A kapura lövések is mutatják - 42:34-, hogy csapatunk sokat próbálkozott, de ezen a délutánon semmi sem sikerült.

A Hevület kettős győzelmével 11-4-es összesítéssel szerezte meg a 2018/2019-es szezonban az OB II-es bajnokság harmadik helyét. Csapatunk remek szezont futva az előkelő negyedik helyen végzett. 

Szép volt fiúk!

2019. március 24. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /