facebook
instagram
Nagy csatában szereztük meg az ötödik helyet

Híreink

Nagy csatában szereztük meg az ötödik helyet

2018.03.12.

Az OB II-es jégkorong bajnokság mindent eldöntő, helyosztó mérkőzését játszotta vasárnap a csapatunk a Jászberény ellen. A döntő mérkőzésen nagy akarással és a szerencsével sem hadilábon álló együttesünk nyert és első felnőtt szezonunkban az ötödik helyen végeztünk

Egerszegi Titánok - JSE Jászberény 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Zalaegerszeg, Jégaréna 120 néző, Jv: Kis-Király Barna (Molnár J., Kovács T.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Henczi Gy., Kiss B., Kiss M., Simon, Szabó (első sor), Kéner, Maslac, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Ronga, Bekő, Kolath, Tóth, (harmadik), játékos –edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Tóth, Maslac, Bosnyák, Bekő. ill: Nagy, Barta.

A vendég jászságiak három-négy játékossal kiegészülve érkeztek a páros csata harmadik összecsapására. Az első két percben szinte a kapunk elé szegeztek minket, de gólt nem sikerült szerezniük. A második perc végén egy remek kontratámadásból, pontos passzok végén Tóth Bence jutatta vezetéshez csapatunkat, szinte az első lehetőségükből (1-0). A gól magabiztosabbá tette a fiúkat és bátrabban játszottunk. A harmad végén egyenlített a JSE (1-1).  

A második harmad elején egy könnyelmű védelmi hibát kihasználva vezetést szereztek a vendégek (1-2). A játékrész felénél egy gyors támadás végén Bosnyák passzából Maslac Michael egyenlített (2-2). A harmad végén Bosnyák Márkó a kaput megkerülve húzta vissza a korongot, ami a vendégkapus levédőjéről a hálóba csorgott (3-2). 

A záró játékrész kemény küzdelmet hozott. A 47. percben egy újabb szerencsés góllal, Bekő Márk növelte az előnyünk (4-2). A hátralévő időben mindent megpróbált a Jászberény, de a remekül védő Henczi Bendegúz lezárta a kapuját. A Titánok 2-1-re nyerték a páros mérkőzést és történelmünk első felnőtt OB II-es bajnokságában az 5. helyen végeztünk.

Csata Csaba: - Nehéz mérkőzésre készültünk, de a gyorsan lőtt gólunk megadta a csapatnak a kellő erőt és önbizalmat a folytatáshoz. A helyenként parázs hangulatú összecsapáson a szerencse is mellénk állt és összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Köszönöm a fiúknak az egész éves munkáját és remélem a következő szezonban még harcosabbak és eredményesebbek lehetünk.

Szép volt fiúk!

2018. március 12. Zalai Titánok 
 

Megosztás:

Támogatóink /