facebook
instagram
Megvan az első hazai győzelem

Híreink

Megvan az első hazai győzelem

2021.01.10.

Második hazai mérkőzését játszotta OB III-as csapatunk, de az első hazai győzelmét ünnepelhettek a fiúk. 

Egerszegi Titánok-ESMTK 8:4 (4:2, 2:0, 2:2)
Zalaegerszeg, OB III alapszakasz, Jv: Mayer, Márkus

Egerszegi Titánok: Sipos (Major)- Geosits, Henczi, Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Barna, Koós, Tóth (második), Göncz, Csata, Molnár, Ronga. Játékos-edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Henczi, Gombos, Simon, Barna, Koós, Tóth, Csata 2. ill. Ferencsák, Fischer 2, Párkányi

Ahogy hazai jégen kell, úgy kezdtük a mérkőzést. A 2. percben Barna Dénes, majd egy perccel később, ezen a meccsen visszatérő Gombos Bence szerzett gólt. Négy perc elteltével Tóth László találatával már 3:0-át mutatott az eredményjelző. A 11. percben Csata Csaba növelte az előnyünket (4:0). A harmad hajrájában csökkent a fiúk koncentrációja és két gyors gólt kaptunk (4:2). 

A második harmad elején sok helyzet kimaradt, majd a 30. percben Csata Csaba, két perccel utána Koós Tibor ütötte be az ötödiket és a hatodikat (6:2). 

Továbbra is fölényben játszottunk és a harmadik játékrész elején Henczi Gyula szerzett újabb gólt. Két perc elteltével Simon Alfonz is feliratkozott a gólszerzők listájára (8:2). A nagy előny tudatában ismét kiengedtek a fiúk és ezt a fővárosiak két góllal büntették (8:4). A hajrában több gól nem esett, így megérdemelten szereztük meg első hazai győzelmünket az OB III-ban.

Csata Csaba: - Örülök a győzelemnek, ami teljesen megérdemelt. A találkozó elejétől mi irányítottunk, és jó játékkal szereztük meg a győzelmet. Amikor csökkent a figyelmünk, akkor szépíteni tudtak a vendégek. 

2021. január 10. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /