facebook
instagram
Megszerezte első győzelmét az U20-as csapatunk

Híreink

Megszerezte első győzelmét az U20-as csapatunk

2017.02.24.

Az alapszakasz végeztével kiderült számunkra, hogy az ötödik helyért folytathatjuk az első idényünket az U20-as bajnokságban. Az alapszakaszban is közel álltunk már az első sikerünkhöz, de most idegenben végre sikerült átlépnünk a saját árnyékukon. 

KMH – Zalai Titánok  4:5 (1:1, 1:0, 2:4) - 0:1

Budapest, Tüskesátor U-20 Bajnokság  -5. helyért

Játékvezető:  Sütő Gábor, Vonalbíró:  Berkesi Balázs, Kövesi Bence

Gólszerzők: Becze (2), Fenyvesi (2), ill: Tóth (4), Nagy

Valahogy érezni lehetett, ahogy a fiúk a jégre léptek ezen a napon igazi csapatként küzdenek majd. Az első harmad feléhez közeledve vezetést szereztek a hazaiak. Nem estünk össze és mentünk tovább, míg a harmad utolsó 20 másodpercében Tóth Bencze megtörte a jeget és kiegyenlített (1-1). A második harmad kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon helyzetekkel. Henczi Bendegúz extázisban védett. A hajrában Fenyvesi találatával vezetett a KMH (2-1). Rosszul kezdődött a harmadik harmad, mert Becze a hazaiak harmadik gólját ütötte. Nem estünk össze és 20 másodpercen belül Tóth révén válaszoltunk. Vérszemet kaptak a fiúk és futószalagon jöttek a helyzetek. Egy perc múlva Tóth újabb löketével már egyenlő volt az állás (3-3). A 47. percben Kolath passzából Nagy Dusán volt eredményes, majd Tóth  újabb góljával kétgólos előnyt szereztünk. A hajrában még szépítettek a hazaiak, de a döntetlent már nem tudták kiharcolni (4-5). A fiúk elszántan, és ami fontos pontosan játszottak és nem adták fel a nehéz pillanatokban sem.

Szabó István Pál:- sikerült az első győzelmünket megszereznünk és ez fantasztikus pillanat a csapat életében! A kapusunktól a négy gólt szerző Tóth Bencén keresztül mindenki hozzátett egy szeletet a sikerhez. Igazi csapatmunka volt! Gratulálok a fiúknak!

A folytatásban kedden, február 28-án 17.30-tól a DVTK jegesmedvéket fogadjuk. 

2017. február 23. Zalai Titánok 

 

 

 

Megosztás:

Támogatóink /