facebook
instagram
Megrángattuk az oroszlán bajszát!

Híreink

Megrángattuk az oroszlán bajszát!

2018.11.12.

A harmadik mérkőzésünkön a listavezető KMH otthonába látogattunk. Kicsit tartottunk a mérkőzéstől, hiszen az elmúlt szezonban is magabiztos,  gólerős játékkal győztek le minket a fővárosiak. A fiúk ráijesztettek a vendéglátókra, akik fejben úgy gondolták könnyű mérkőzést vívhatnak ellenünk. 

KMH SE - Egerszegi Titánok 7:3 (3:1, 3:2, 1:0)
OB II –es jégkorong mérkőzés, alapszakasz, Budapest, Tüskesátor
JV: Varjú Árpád (Kovács T., Németh M.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Gombos, Ronga, Simon, Szabó (első sor), Barna, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata. Edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Haruta (2), Zajácz, Fülöp, Horváth, Garbacz, Omi. ill: Ambrus (2), Bosnyák

Remekül kapták el a mérkőzés ritmusát a fiúk és másfél perc elteltével Bosnyák Márkó passzából Ambrus András szerzett vezetést csapatunknak (0-1). Jött egy emberhátrány az 5. perc elején és ezt gyorsan kihasználták a hazaiak és Haruta kiegyenlített (1-1). A 13. percben újabb emberhátrányos szituációt váltott gólra a KMH. Ezúttal is Haruta volt a gólszerző, majd fél percen belül Zajácz is megzörgette a hálónkat (3-1). 

A második harmad elején Bosnyák Márkó szépített Barna Dénes passzából. Sajnos a folytatásban gyorsan rendezte sorait a KMH és négy perc alatt kétszer is góllal fejezte be a támadását (5-2). A fiúk elszántan küzdöttek és a 33. percben Szabó Krisztián passzából Ambrus András szerzett újabb gólt (5-3). Mindössze két perc kellett, hogy újabb gólt üssenek a hazaiak, amivel kialakult a játékrész végeredménye (6-3). 

A záró játékrészben sokat védekeztünk, mint a mérkőzés egészében is, de jól álltuk a sarat. Az 54. perc végén a KMH másik japán légiósa sem maradt gól nélkül, kialakítva a 7-3-as végeredményt. 

Csata Csaba:- A fiúk nagyon kitettek magukért a mérkőzésen. Mindenki előtt le a kalappal. Magunknak teremtettük meg a lehetőséget, hogy szoros mérkőzés legyen. Meglátásom szerint jól védekeztünk, amíg az erőnk bírta, addig veszélyes kontrákat is vezettünk, több ziccert hibáztunk. Büszke vagyok a csapatomra, mert derekasan küzdöttek egy jóval erősebb ellenféllel szemben.

Folytatás november 18-án, hazai jégen a jászberényi Lehel HC ellen. 

Szép volt fiúk!

2018. november 12. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /