facebook
instagram
Megérdemelt győzelem Óbudán

Híreink

Megérdemelt győzelem Óbudán

2021.01.10.

Az U18-as csapatunk idei első mérkőzését Óbudán játszotta

OHA-Egerszegi Titánok 5:6 (1:4, 1:1, 3:1)
Óbudai Jégcsarnok, U-18 - ALAPSZAKASZ B2, Jv: Soós- Jakocs, Banga

Egerszegi Titánok: Gyuricsán Soma- Farkas, Illés, Méhes, Tóth-Zsólyomi, Varga (első), De Paoli, Szalontai, Kalmár, Mátyás, Marth (második), Magyar, Csarankó, Laczó. edző: Somorácz György

Gólszerzők: Kiss-Molnár, Pajor 3, Szabóki, ill. Méhes 2, Tóth-Zsólyomi, Varga, De Paoli 2, Marth

Remekül kezdték a fiúk a mérkőzést, hiszen Varga Tamás révén 30 másodperc elteltével vezettünk. Újabb egy perc kellett, hogy De Paoli átadásából Marth Bence megduplázza az előnyünk (0:2). A hazaiak lassan ébredtek, majd a 4. percben szépítettek. A 12. percben Varga passzából De Paoli lőtt újabb gólt, majd a 17. percben Varga újabb passzából Méhes Gábor a negyedik gólunkat is beütötte (1:4). 

A hazaik nehezen ébredtek a sokkból, de a második harmad elején újabbat kaptak, amikor a 24. percben Varga harmadik gólpasszából Méhes növelte négygólosra az előnyünket (1:5). A harmad végén Pajor szépített (2:5). 

A harmadik játékrészt góllal kezdték a fővárosiak. A folytatásban sorra jöttek a helyzetek, majd az 57. percben De Paoli ütött újabb gólt (3:6). A hajrá izgalmasan alakult, mivel 20 másodpercen belül kettő gólt is kaptunk (5:6). Végül sikerült újabb kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést és összeségében megérdemelt győzelmet arattunk. 

2021. január 9. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /