Híreink
2017.02.06.

Legyőztük a listavezetőt

A serdülő bajnokságban a hétvégén remekül szerepeltek a Titánok. Elsőként szombaton a Debrecent fogadtuk, ami könnyebb ellenfélnek számított, vagyis kötelező volt a győzelem. 

Zalai Titánok - Debreceni HK  6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Zalaegerszeg    U-16 Bajnokság - I. csoport
Játékvezető: Árkovics Gergő, Vonalbíró:  Molnár József, Baki Dávid

Gólszerzők: De Paoli, Nagy (3), Somogyi, Tóth, ill. Sándor 

Esélyeshez méltóan kezdtünk, de az első gólra 15 percet kellett várni, ekkor De Paoli lőtt a hálóba. Három percen belül újra zörrent a vendégháló, amikor az utóbbi fordulókban remek formának örvendő Nagy Dusán volt eredményes (2-0). A második harmadban tovább növeltük előnyünket és már öt góllal vezettünk. A harmadik harmadban kicsit visszavettünk a tempóból és könnyelművé váltak a fiúk és így a lelkesen küzdő vendégek megszerezhették becsületgóljukat. 

Szabó István Pál:- A könnyűnek számító mérkőzések a legnehezebbek. Az elején jól kezdtünk és megnyugtató előnyt szereztünk. A végén sajnos kiengedtek a fiúk, ami nem megengedhető, hiszen egy jó csapat az utolsó percig hajt. 

Vasárnap- farsangi bál másnapján- a listavezető fővárosi MAC otthonába látogattunk. 

MAC Budapest - Zalai Titánok  1:6 (1:1, 0:1, 0:4)
Budapest, Kisstadion   U-16 Bajnokság - I. csoport
Játékvezető:  Barna Péter, Vonalbíró: László Zoltán, Kovács Tibor

Gólszerzők: Pataki, ill. Tóth, Nagy, Parragi, Szalai, Vámos, Somogyi

A fiúk nagyon odatették magukat az első percektől kezdve és megkeserítették a listavezető dolgát. Mindenki meglepetésére a 10 percben Tóth megszerezte számunkra a vezetést. Ez megadta a mérkőzés alaphangját. Hat perc múlva egyenlítettek a hazaiak, de ezzel el is lőtték a puskaporukat. A második harmadban továbbra is a masszív védekezés és a maximális koncentráció jellemezet a Titánok játékát. Nagy Dusán a 30. percben vezetéshez juttatta csapatunkat (1-2). Az utolsó 20 perc álomjátékot hozott. A fővárosiak nem tudtak mit kezdeni a remekül játszó egerszegi fiúkkal. 10 perc alatt négy gólt szereztünk a ligaelső otthonában. A hazaiak nehezen viselték, hogy egy „kiscsapat” azt csinál a jégen, amit csak akar és vezet ellenük. Ezt mutatja a 14-4-es kiállítási arány is. 

Szabó István Pál:- A szombat esti farsangi bálon a szülőknek megjósoltam, hogy nyerünk a MAC otthonában. Ők kinevettek, a fiúk viszont mindent kiadtak magukból és nagyon odatették magukat. Remek kapusteljesítmény mellett, olyanok is kiemelkedőt teljesítettek, akik eddig mellékszereplők voltak. Nagy gratuláció a fiúknak!!!

Most egy kis szünet következik a serdülőknek és legközelebb február 19-én a Vasas otthonában lépnek újra jégre. 

Szép volt fiúk!

2017. február 6. Zalai Titánok 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 4:8
2020.02.26. Egerszegi Titánok-Hevület 4:8
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk