Híreink
2022.03.04.

Közönség korcsolyázás az Endometriózis világnap alkalmából

Az endometriózis világnapja alkalmából március hónapban országszerte előadássorozatot szervez az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, hogy felhívja a figyelmet a női egészséget érintő, jelenleg gyógyíthatatlan, krónikus betegségre.
Budapesten és a vidéki nagyvárosokban orvosok, egészségügyi szakemberek bevonásával az érdeklődők szakmai fórumokon vehetnek részt, előadásokat hallgathatnak, továbbá lehetőségük nyílik feltenni a témában kérdéseiket. Az érzékenyítés jegyében Szepesvári Petra, pécsi származású fotóművész endometriózis témájú fotóiból vándorkiállítást tekinthetnek meg az odalátogatók. A jótékonysági események – korcsolyázás, főzés - bevételét az alapítvány preventív célokra fordítja.
A világnaphoz kapcsolódva idén is keresik az Endometriózis Nagykövetét, melyre bárki jelentkezhet, civilek, szakértők, akár újságírók is.

Zalaegerszegen a Jégcsarnokban március 5-án 17:00-20:00 között közönségkorcsolyázás lesz, ahol bárki részt vehet, a bevétel felét az alapítvány kapja meg és az endometriózissal kapcsolatos edukációra fordítja. Emellett Endometriózis kisokost juttat el az alapítvány zalaegerszegi és környékbeli patikákba, nőgyógyászokhoz, védőnőkhöz és háziorvosokhoz. A Zala Megyei Szent Rafael Kórház számára kórházi csomagot adnak át, amelyet az endometriózis műtétre várók térítésmentesen kaphatnak meg ezentúl. Az esemény fővédnöke Balaicz Zoltánné, aki évek óta támogatja és szívügyének tartja a városban az endometriózisra történő figyelemfelhívást.

2022. március 3. Egerszegi Titánok

Megosztás
Csapataink
2015-2016
OB III- Egerszegi Titánok-Semmelweis 7-6
2022.11.08. OB III- Egerszegi Titánok-Semmelweis 7-6
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk