Híreink
2019.11.15.

Jól ment a góllövés Budapesten

A jégkorong OB II-ben csapatunk egy hazai vereség, míg a MAC Budapest két idegenbeli győzelem után találkozott egymással. A Fővárosban rendezett összecsapáson több új játékos is bemutatkozott csapatunkban, aminek meg is lett az eredménye. 

MAC Budapest- Egerszegi Titánok 9:13 (4:8, 2:3, 3:2)
Budapest Kisstadion, OB II-es bajnokság, Jv: Varjú (Demendi, Pálkövi)

Egerszegi Titánok: Dobos Áron- Henczi Gy., Karvalics, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Gyémánt, Kéner, Barna, Csata, Bosnyák (második), Láng, Wéhli, Borbás, egyed, Minárik 8harmadik), Prajda, Ronga, Tóth. Edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Minárik 7, Egyed, Borbás 2, Prajda, Gombos, Henczi, ill: Dózsa, Haluska, Korbuly 3, Herczku, Nagy, Netkovszky, SzajbertA mostaninak sem 

Először húzta magára az Egerszegi Titánok mezét a Dunaújvárosból igazolt Minárik Dávid és Borbás Gergely, valamint a kapuban a Henczi Bendegúz helyettesítésére igazolt Dobos Áron. 

A fiúknak öt perc kellet az első gól megszerzéséhez, amit további nyolc követett a harmad végéig. A védekezéssel nem sokat törődtek a csapatok, sorban potyogtak a gólok. Összesen tizenkettőt szereztek a felek, ebből Minárik hatot jegyzett. A kellően megalapozott első játékrész után bátran és eredményesen játszottak a Titánok. A záró harmad elején Minárik már a hetedik gólját szerezte, majd a hátvéd Henczi is betalált. A vége megérdemelt vendég győzelem. 

Csata Csaba: - Ahogy az összeállításunkon is látszik, bőven volt rotációs lehetőségünk a találkozón. Minárik extra napot fogott ki és megállíthatatlanul játszott. Az első harmadban sikerült megalapoznunk a mérkőzést és a folytatásban remekül reagáltunk a változásokra. A védekezésen még dolgoznunk kell. 

Csapatunk november 16-án a székesfehérvári Hevület csapatához utazik. 

2019. november 15. Egerszegi Titánok 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok U18- Sportország SC 14-5
2020.09.29. Egerszegi Titánok U18- Sportország SC 14-5
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk