facebook
instagram
Igazi rangadót sikerült megnyernünk!

Híreink

Igazi rangadót sikerült megnyernünk!

2018.11.18.

Az OB II-es bajnokság negyedik fordulójában a jászberényi Lehel HC csapatát fogadtuk. 42 percen keresztül rohantunk az eredmény után, majd remekül hajrázva sikerült itthon tartanunk a pontokat. 

Egerszegi Titánok – Lehel HC 6:3 (0:2, 2:1, 4:0)

Zalaegerszegi Jégaréna, 170 néző, Jv: Wolf László, Vonalbíró: Molnár József, Abonyi Attila

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Ambrus, Kiss, Bosnyák, Csata (második), Egyed, Ronga, Török. Edző: Csata Csaba  

Gólszerzők: Ambrus (3), Egyed, Kéner, Szabó, ill: Németh, Szabó, Bagi.

Az első harmad elején mindkét csapat, úgymond körbekorcsolyázta a másikat, keresve a fogást ellenfelén. Az 5. percben emberelőnybe kerültünk, de nem tudtunk élni a kínálkozó alkalommal. Nem úgy a vendégek, akik a 13. perc elején, hasonló szituációban eredményesek tudtak lenni. Kovács középre lőtt korongjába Szabó tette bele az ütőjét, ami a kapunkba kötött ki (0-1). Próbáltunk mielőbb egyenlíteni, de egy védelmi hibából a harmad végén újabb gólt kaptunk (0-2). 

A második játékrészt nagy elszántsággal kezdték a fiúk és sorra jöttek a helyzetek is. A 26. percben megtört a jég és Bosnyák passzából Egyed szépített (1-2). Felszakadtak a gátak és egyre tetszetősebben jégkorongoztunk. A harmad hajrájában emberelőnybe kerültünk és gólt is szereztünk, de a játékvezető közbesípolt és kiállítást ítélt a vendégek ellen. Hosszú tanakodás után nem adták meg a gólunkat. Ahogy az lenni szokott a közjáték minket zavart meg jobban és a 39. percben egy kontrából gólt kaptunk (1-3). Nem estünk szét és sikerült fél percen belül, még a harmadban szépítenünk Kéner góljával. Ez a mozzanat döntőnek bizonyult a találkozón. 

A harmadik harmad elején egy perc elteltével Ambrus egyenlített (3-3). Öt perc elteltével a Jászberény kapusa Palla jelezte, hogy egy védés közben meghúzódott, így egy mezőnyjátékos öltözött be kapusnak. Az alkalmi hálóőr jól végezte dolgát, hiszen közel 8 percig érintetlen maradt a kapuja. Az 53. percben Ambrus avatta fel az új kapust és szerzett vezetést csapatunknak (4-3). A vendégek kitámadtak és próbáltak egyenlíteni, de Henczi Bendegúz bravúrosan védett. Az utolsó percre lehozták kapusukat is, amit remek helyzetfelismeréssel Szabó használt ki, bebiztosítva győzelmünket (5-3). Utolsó másodpercben Ambrus adta meg a kegyelemdöfést harmadik találatával (6-3). 

Izgalmas csatát vívott egymással a két együttes, ahol a remek lövések és helyzetek mellet a gólok is potyogtak. Végig nagy akarással játszottak a fiúk, aminek a hajrában meg is lett az eredménye. A találkozón joggal fogadhatta csapatunk az elismerő tapsot a szépszámú közönségünktől. 

2018. november 18. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /