facebook
instagram
Hosszabbításban kaptunk ki a MAC –tól

Híreink

Hosszabbításban kaptunk ki a MAC –tól

2017.12.23.

Az idei év utolsó bajnokiját az U14-es csapatunk játszotta, hazai jégen a MAC Budapest ellen. A cél a veretlenség megőrzése volt. A kispadon Koós Tibort ezúttal Csata Csaba helyettesítette. 

Egerszegi Titánok- MAC Budapest B 3:4 (1:1, 2:2,0:0, 0:1) h.u

Zalaegerszeg Jégaréna, U14 Nyugati csoport alapszakasz

JV: Molnár József, Bosnyák Márkó

Kiállítások (percben): 18/12

Gólszerzők: Méhes, Nagy B. (2), ill: Zsitva, Bálint, Hokky, Cservjacsenko, 

Egerszegi Titánok: Nagy M (Doszpot A.)- Illés, Kemény, Béres, Őri, Tóth –Zólyomi (első sor), Soltész, Tóth, Méhes, Nagy, Wappel M. (második), Oszterman, Wappel Z., Kalmár, Mátyás, Osbáth 

Jól kezdődött a mérkőzés, mivel már a 2. percben előnybe kerültünk. Nagy Benedek passzából Méhes Gábor találatával vezettünk (1:0). Sajnos a folytatás már nem volt ennyire álomszerű. A fiúk kicsit elbízták magukat és az erősebb kerettel érkező fővárosiak a 4. perc elején, Zsitva révén kiegyenlítettek (1:1). A gól megzavarta a csapatunkat és nem találtuk a ritmust a harmad hátralévő részében, sőt három kiállítást is begyűjtöttünk. 

A második harmad elején jött a hidegzuhany, mikor a 22. percben Bálint Vince előnyhöz juttatta a vendégeket (1:2). A remekül játszó Nagy Benedek a 24. percben druszája Tóth Benedek passzából egalizált (2:2). A harmad felénél Hokky találata újra előnyt jelentett a MAC-nak. A harmad vége előtt fél perccel Nagy Márton egyenlített soltész Bence passzából (3:3). 

A gólzáporos második játékrész után a harmadik harmad inkább csak küzdelmet és kiállításokat hozott. Mindkét együttesnek volt lehetősége a győzelem megszerzésére, de a helyzetek kimaradtak. A játékrész utolsó két percében eldönthettük volna a mérkőzést, de kétszer is egyedül egy az egyben vihettük a korongot a kapusra, de kihagytuk a ziccert. A hosszabbításban emberhátrányba kerültünk és egy kósza lövés utat talált a kapunkba, amivel a MAC örülhetett a végén a győzelemnek (3:4). 

Csata Csaba:- Ünnepi hangulatban játszottunk és ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A koncentrációnk nem volt megfelelő ezt mutatja a sok szabálytalanság és a rengeteg kimaradt helyzet. Sajnos oda a veretlenségünk, de a gyerekek kitettek magukért az elmúlt nyolc mérkőzésen és erre az útra kell visszatérni. Jókor jött a pofon!

 2017. december 22. Zalai Titánok 


 

Megosztás:

Támogatóink /