Híreink
2018.10.28.

Hazai pályán nyerni szeretnénk!

Az OB II-es felnőtt bajnokság második fordulójában hazai pályán fogadjuk a Szeged csapatát. Az első idei hazai mérkőzésünkön szeretnénk begyűjteni a győzelemért járó pontokat. A mérkőzés felvezetésére, az idei első gólunkat jegyző Simon Alfonzt kértük:

Pontszerzéssel kezdtétek a szezont, ráadásul te szerezted a csapat első idei gólját. Milyen volt az első mérkőzés?

-A szezon első meccsén Óbudára utaztunk érdekesség, hogy tavaly is ez ellen a csapat ellen kezdtük a szezont, akkor sajnos több gólos vereséget szenvedtünk. Most úgy gondolom, hogy sikerült meglepnünk őket, hiszen az első harmadban vezettünk is megérdemelten. Külön öröm számomra, hogy én szereztem a csapat első gólját, de egy győzelemre simán elcseréltem volna. Kicsin múlt a győzelem, de örülünk az egy pontnak is, annak fényében, hogy több egykor első osztályban játszó játékossal ált fel a hazai csapat. 

Milyen lehet a csapat idén, mit vársz magadtól és a fiúktól?

- Mivel sokunknak még a tavalyi volt az első szezonja felnőttek között, így idén úgy gondolom tudjuk, hogy mi vár ránk és mivel a csapat nagy része egyben maradt képesek leszünk szép eredményeket elérni együtt. Amihez én is igyekszem hozzájárulni  további gólokkal, gólpasszokkal .

Az első hazain a Szeged az ellenfél, sikerülhet a győzelem?

-A Szeged ellen mindenképp a győzelem lehet az elfogadható. Tudjuk, hogy nem fogják könnyen adni a bőrüket, de hazai pályán kemény munkával úgy gondolom, meglehet a meccs.

A mérkőzés ma délután 14.45-kor kezdődik, melyre várjuk a szurkolókat, hiszen a hazai mérkőzéseink ingyenesen látogathatók. 

2018. október 28. Zalai Titánok

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk