facebook
instagram
Ha iskolakezdés, akkor ovikori

Híreink

Ha iskolakezdés, akkor ovikori

2017.09.01.

Az iskolakezdéssel egy időben folytatódik a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány nagysikerű programja az Ovikori. Úgy gondoltuk idén rendezünk egy bemutató napot, amikor az óvodákból érkező gyerekek megismerkedhetnek a Jégarénával. Az épület előtt felállított standoknál vártuk az érkező ovisokat és óvónőket, akik a Radnóti, Landorhegyi, Kis utcai és a Csillagközi óvodából érkeztek közel 80-an. A gyerekeknek lehetőségük nyílt beöltözni igazi jégkorongozónak, valamint játékos ügyességi feladatokkal ismerkedtek a sportággal. Emellett jégkorongos színezőt és egy Zalai Titános iskolai füzetet is kaptak a jó hangulat mellett. 

-Az idén szerettük volna azokat a gyerekeket vendégül látni, amik csak most ismerkednek a jéggel és még nem vettek részt az előző évben a programban. Célunk, hogy minél több gyermek ismerje meg a jégsportokat. – tájékoztatott Bauer Bori intézményvezető. 

A programot ebben a szezonban Tóthné Bogár Andrea és Tóth Zoltán koordinálja majd. Terveinkben szerepel, hogy kitelepülünk majd Zalaegerszeg minden óvodájába és bemutatjuk a gyerekeknek és az óvónőknek is az ovikori programot. 

A képen: Horváth Léna (Radnóti óvoda) Titán mezben

2017. szeptember 1. Zalai Titánok 
 

Megosztás:

Támogatóink /