facebook
instagram
Győzelemmel zárta a szezont az U14-es csapatunk

Híreink

Győzelemmel zárta a szezont az U14-es csapatunk

2018.04.09.

A felsőház utolsó fordulójában a székesfehérvári ifj. Ocskay JA B csapatát fogadtuk. 

Egerszegi Titánok- Ifj. Ocskay JA B 8:1 (1:0, 3:0, 4:1)

Zalaegerszeg Jégaréna, Jv: Németh Norbert, Nagy Tamás

Egerszegi Titánok: Doszpot Attila (Nagy Márton)- Illés, kemény, Barati, Béres, Őri (első), Soltész, Tóth, Méhes, Nagy, Wappel M. (második), Csarankó, Kalmár, Osbáth, Wappel Z., Hajdú, edző: Koós Tibor

Gólszerzők: Őri 3, Wappel M., Illés, Kemény 2, Méhes, ill: Túri.

Az első perctől kezdve koncentráltan játszottak a fiúk és a 3. percre Őri Arvid találatával előnyhöz jutottunk (1-0). Nem volt megállás és sorra jötte a helyzetek is, de ekkor még ne tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. 

A második harmadban fokozatosan kerültünk fölénybe és most már a gólok is jöttek. A 21. perc elején Wappel Milán, majd a 28. percben Illés Krisztián talált utat lövésével a fehérvári kapuba (3-0). A játékrész hajrájában Kemény Kristóf talált még be biztossá téve az előnyünk (4-0). 

A záró harmadban sem volt megállás, igaz a játékrész felénél Túri révén szépítettek a vendégek (4-1). A folytatásban egy percen belül két gólt is ütöttünk Őri és Méhes Gábor révén (6-1). Az utolsó három percre is maradt még két találat, amit Kemény és Őri jegyzett, kialakítva a 8-1-es végeredményt. 

A Titánok remek mérkőzéssel búcsúztatták az idényt, amelyben remekül szerepeltek!

2018. április 9. Zalai Titánok 
 

Megosztás:

Támogatóink /