facebook
instagram
Győzelemmel szeretnénk zárni a jeges szezont!

Híreink

Győzelemmel szeretnénk zárni a jeges szezont!

2023.03.08.

A jegyes szezon végén, szombaton este az OB III-as csapatunk a Hevülettel néz farkasszemet. Az összecsapás tétje a bronzérem megszerzése. Az éremért az egyik félnek két mérkőzést kell nyernie. 

Az idei szezonban az alapszakaszban szárnyaltak a fiúk. A csoportdöntőn sajnos nem jött ki a lépés és az elődöntőben szoros csatában maradtunk alul Miskolcon. A fiúk előre néznek és szeretnék megszerezni a bronzérmet.  Simon Alfonzzal beszélgettünk a helyosztó összecsapás előtt. 

Mi volt a cél az OB III-as szezon elején?
-Az idei szezonra egy nagyszerű csapat jött össze, célunk egyértelműen a döntőbe kerülés volt, a szezon kezdete kiválóan is sikerült, ezt sajnos az utolsó két mérkőzésen rontottuk el.

Hajszálon múlt a döntőbe kerülés. Ezek után, hogy készültök a bronzcsatára?
-Nyilván minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy győzni szeretnénk, ez a mostani azért is különleges, mert ez az utolsó jeges napunk itt a jégcsarnokban, szeretnénk ha minél többen kilátogatnának és bíztatnák a csapatot, mi igyekezni fogunk ! 

A Hevület igazi mumusa a Titánoknak. Mi lehet a jó taktika ellenük?
- Mumusnak mondanám őket én is az elmúlt években, ebben a szezonban egyszer győztünk ellenük simán, utána kikaptunk még simábban. Oda kell figyelnünk a védekezésünkre és csapatként kell dolgoznunk. Valószínű nem teljes kerettel leszünk, de aki itt lesz az biztos mindent bele fog adni, hogy idén is érmet tudjunk szerezni.

 

Az első találkozó tehát március 11-én, szombaton 21 órakor kezdődik a Zalaegerszegi Jégarénában. Az összecsapásra hívjuk és várjuk a szurkolókat, hogy együtt zárhassuk le az idei jegyes szezont!

 

Hajrá Titánok!

2023. március 8. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /