facebook
instagram
Győzelemmel köszöntünk be az OB III-ba

Híreink

Győzelemmel köszöntünk be az OB III-ba

2020.11.22.

Végre elkezdhettük! Mindenkiben az a gondolat motoszkált, vajon mikor és ki ellen kezdhetjük el az OB III-as szezont. Vasárnap délután a KSI ellen végre jégre léphettek a fiúk!

KSI- EGERSZEGI TITÁNOK 7:9 (0:3, 4:4, 3:2)
Budapest, OB III – Alapszakasz, Óbudai Jégcsarnok, Jv: Palla, Dorogi

EGERSZEGI TITÁNOK: Henczi Bendegúz (Major Gábor)- Geosits, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Barna, Csata, Tóth (második), Göncz, Molnár, Ronga. játékos-edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Paksa 3, Várkonyi 2, Sőléd, Szűcs, ill: Gombos 4, Simon, Barna 3, Csata

Az első harmadban domináns játékkal rukkoltak elő a fiúk és ez gólokban is jelentkezett. A 9. percben Barna, majd a 11. és a 19. percben Gombos szerzett gólt (0-3). A második játékrész elején gyorsan szépítettek a hazaiak, de továbbra is mi irányítottunk. A 27. percben ismét Barna volt eredményes, majd Csata és újra Barna következett a gólszerzők sorában (2-7). A hajrában még Gombos is betalált, viszont a fővárosiak is megrázták magukat és két gólt is szereztek (4-7). A harmadik harmadból mindössze 12 másodperc telt el, amikor Szabó átadásából Simon lőtt gólt (4-8). A folytatásban kicsit kiengedtek a fiúk és a KSI két perc alatt két gólt szerezve zárkózott (6-8). A remekül játszó Gombos gyorsan lehűtötte negyedik találatával a hazai kedvét, akik még egyszer megzörgették a titánok hálóját, de a vereséget nem tudták elkerülni (7-9). 

Csata Csaba:- Mindenki nagyon várta, hogy végre játszhassunk. Már az elején megmutattuk, hogy nyerni jöttünk. Volt egy kis hullámvölgy a játékunkban a harmadik harmad elején, de gyorsan rendeztük a sorainkat és biztossá tettük a győzelmünket. A csapat lendületesen és dominánsan játszott, amire szükség lesz a folytatásban is. 

2020. november 22. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /