facebook
instagram
Győzelemmel kezdtük az OB III-as szezont

Híreink

Győzelemmel kezdtük az OB III-as szezont

2021.10.14.

Elkezdődött az idei OB III-as jégkorong bajnokság, melyben nyolc együttes küzd a helyezésekért, köztük a tavalyi kiírás ezüstérmeseként csapatunk is harcol a pontokért. A vasárnap esti fél kilences kezdés ellenére a fiúk magabiztos sikert arattak a fővárosi ESMTK együttese ellen. 

Egerszegi Titánok-ESMTK 9:1 (2:0, 4:1, 3:0)
Zalaegerszegi Jégcsarnok, 50 néző, Jv: Mayer, Márkus

Egerszegi Titánok: Sipos P. (Major G.) – Henczi Gy., Kéner M., Barna D., Simon A., Csata Cs.(első), De Paoli V., Wéhli M., Bosnyák M., Egyed M., Molnár P. (második), Ronga R., Somogyi A., Tóth L., játékos –edző: Simon Alfonz. 

Gólszerzők: Simon A. 2, Wéhli M., Bosnyák M., Csata Cs. 2, Egyed M. 2, Tóth L. ill: Hoffer K.

A vendégek voltak aktívabbak az első percekben és párszor megmozgatták a kapunkban Sipost. A harmad második felében felvették az üzemi hőfokot a fiúk és a 12. perben megszereztük a vezetést, amit a játékrész hajrájában meg is dupláztunk. A második harmad elején három gólt szereztek a Titánok és a magabiztos előny tudatában egyre tetszetősebben játszottak. A fővárosiak szépíteni tudtak, de a folytatásban még négy góllal terheltük meg vendégek hálóját és magabiztos győzelemmel kezdtük a szezont. 

Simon Alfonz:- A szezon első mérkőzését játszottuk, ennek megfelelően az elején kicsit akadozott a játékunk, ahogy telt az idő egyre jobban tudtuk felvenni a mérkőzés ritmusát. A góljainkat mindig jókor szereztük, ennek köszönhetően végig kezünkben tartottuk a mérkőzést. Mindenki hozzátette a maga részét, voltak fiataljaink is, akik most debütáltak először a felnőtt mezőnyben. Csapatunk még nem teljes, reméljük a következő mérkőzésre kiegészülünk még pár játékossal.

2021.október 13. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /