facebook
instagram
Fővárosi ellenfelekkel szemben jól szerepeltünk

Híreink

Fővárosi ellenfelekkel szemben jól szerepeltünk

2022.10.14.

Két fővárosi ellenféllel találkozott U18-as csapatunk az elmúlt mérkőzéseken. A mérleg egy sima győzelem és egy szoros, hosszabbításos pontszerzés. Béres Dávid a két mérkőzésen összesen nyolc gólt szerzett. 

A múlt szombaton a Millenárison vendégeskedett csapatunk a KSI ellen.

KSI SE- Egerszegi Titánok 2:9 (1:4, 1:4, 0:1)
Budapest, MILLENÁRIS, JV: Belák, Gottlibet, Weiler

Egerszegi Titánok: Csóbor K.-Gaál, Farkas L., Béres, Csóbor P., Wappel M (első), Opra, Wappel Z., Havadi-Nagy, Oszterman, Farkas O. (második), Lengyel, Pados. edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Berliner, Kőfalvi. ill: Farkas L., Béres 4, Wappel 3, Farkas O. 

Nagy lendülettel játszottak a fiúk és az első harmadban már 4-1-es előnyt szereztek. A második játékrészben sem lankadt a figyelem és újabb négy góllal terheltül meg ellenfelünk hálóját. A záró harmadban még egy gólt ütöttünk és magabiztosan hoztuk a mérkőzést. 

Simon Alfonz: -Papíron mi voltunk most erősebbek. A győri mérkőzésről a lendületet sajnos nem sikerült teljesen átmenteni erre a meccsre, sokszor könnyelmű döntéseket hoztunk és felvettük az ellenfél tempóját. Mezőnybe nagyon nyomtuk őket, de nem voltunk megfelelően élesek. Igazából a kötelező 3 pont megvan, és csak ez számít. 

Csütörtökön hazai környezetben is bemutatkozott U18-as csapatunk. Az ellenfél a KHB együttese volt. 

Egerszegi Titánok- HKB 4:5 (0:2, 1:1, 3:1, 0:1) hosszabbítás után
Zalaegerszeg, JV: Bosnyák, Molnár, Németh

Egerszegi Titánok: Csóbor- Gaál, Farkas L., Béres, Csóbor P., Wappel M. (első), Wappel Z., Hajdú, Oszterman, Domján, Farkas O. (második), Opra, Buzogány. Pados, Lenk. Edző: Simon Alfonz 

Gólszerzők: Béres 4, ill: Kovács, Molnár, Kerkovits, Peternell, Toporczer

Mindkét csapat nagy lendülettel vetette bele magát a küzdelembe. A fővárosiak többet veszélyeztettek és a 10. percben meg is szerezték a vezetést. Próbáltunk szépíteni, de a lehetőségeink kimaradtak. A 15. percben már kettőre nőtt a vendég előny (0:2). A harmadközi szünet jól jött a fiúknak, akik sokkal harcosabban jöttek ki a jégre és a 30. percben Béres révén sikerült a szépítés. A harmad végén sajnos ismét gólt kaptunk (1:3). A harmadik harmad elején Béres ismét közelebb lőtte csapatunkat a fővárosiakhoz, de az 50. percben ismét két gólra nőtt a vendégek előnye (2:4). Nagy hajrába kezdtünk és Béres találataival fél perccel a vége előtt egyenlítettünk (4:4). A hosszabbítás elején egy kiállítást azonnal kihasználtak a vendégek és megnyerték a végig kiélezett mérkőzést (4:5). 

Fotó: Katona Tibor 

2022. október 14. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /