facebook
instagram
Fordulatos mérkőzésen nyertünk a Szeged ellen

Híreink

Fordulatos mérkőzésen nyertünk a Szeged ellen

2019.11.27.

A jégkorong OB II-es bajnokság negyedik fordulójában újra hazai jégen játszottak az Titánok. Ellenfelünk a Szeged csapata volt. Fordulatos mérkőzésen sikerült itthon tartani a bajnoki pontokat. 

Egerszegi Titánok - Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 7:5 (1:3, 3:0, 3:2)
Zalaegerszeg, 242 néző, Jv: Majer István (Molnár, Vörös)

Egerszegi Titánok: Vég Ádám- Bekő, Henczi, Gombos, Simon, Szabó (első), Gyémánt, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Láng, Wéhli, Barna, Borbás, Egyed (harmadik), Karvalics, Molnár, Barta, Ronga, Tóth. Edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Ambrus 3, Gombos 2, Simon, Gyémánt, ill: Csanády, Barcsik 3, Losonci, 

Sokan látogattak ki a második hazai mérkőzésünkre az idei OB II-es szezonban. Nagy lendülettel kezdtek a fiúk és meg is voltak a helyzeteink, de gólt nem sikerült ütnünk. A védekezésben nem voltak elég határozottak a fiúk és ezt az ellenfél kihasználta és az első tíz perc végén már kétgólos előnyben voltak (0:2). A 15. percben a legjobbkor jött Ambrus szépítő gólja, de sokáig nem örülhettünk, mert egy elvesztett korongból remek belőtt passzból Barcsik újra kétgólosra növelte a Szeged előnyét (1:3). 

A szünetben sikerült rendezni a sorokat és egy sokkal harcosabb és pontosabban játszó csapat jött ki az öltözőből. Negyven másodperc kellett, hogy kiegyenlítsünk. Előbb Gombos, majd Simon is betalált újra nyílttá téve a mérkőzést (3:3). Nagy csata folyt a pályán, de a Titánok sokkal tudatosabban játszottak. A 32. percben Ambrus góljánál már nálunk volt az előny (4:3). A Titánoknak sikerült három gólt ütni a középső harmadban és egyet sem kaptak eközben. 

A záró játékrészben újra magukra találtak a vendégek és gyorsan egyenlítettek. A 44. percben Ambrus szerzett újra vezetést, amit még sikerült kiegyenlítenie a Szegednek. A harmad felénél Gyémánt találata hozta meg az áttörést (6:5). Innen már nem engedtük ki a meccset a kezünkből. Gombos még lőtt egy nyugtató gólt és ezzel bebiztosította a győzelmünket. 

Együttesünk négy fordulót követően a második helyen áll a bajnokságban. 

2019. november 27. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /