facebook
instagram
Fantasztikus győzelem

Híreink

Fantasztikus győzelem

2016.11.16.
A selejtező után az alapszakaszban is legyőztük a Csíkszeredát

Zalai Titánok - ISK-Csíkszereda  4:2 (1:0, 1:0, 2:2)

Zalaegerszeg    U-16 Bajnokság - I. csoport

Játékvezető:  Barna Péter, Vonalbíró: Molnár József, Baki Dávid

Gólszerzők: Geosits, De Paoli, Nagy 2, ill. Sillo, Karda

A serdülő bajnokság harmadik fordulójában az ISK Csíkszereda csapatát fogadtuk. Csata Csaba vezetőedző előzetesen elmondta, hogy csak akkor van esélyük a jóval, erősebb kerettel rendelkező székelyföldiek ellen, ha csapatként küzdenek és mindenki jó teljesítményt nyújt a találkozón. A fiúk hallgattak a jó szóra és nagy lendülettel vágtak bele a mérkőzésbe. Nyílt sisakkal vállalták fel a küzdelmet és sorra jöttek a helyzetek is. A 16. percben Geosits Levente találatával a vezetést is megszereztük. A második harmad elején De Paoli is betalált kettőre növelve a Titánok előnyét. A vendégek próbálkoztak rendületlenül, de a védelmünk és főleg a kapuban Horváth Bendegúz állta a sarat.

A harmadik harmad rosszul kezdődött, mivel 48 másodperc elteltével szépített a Csíkszereda. Nyílttá vált a találkozó és egyre harcosabbak lettek a vendégek. A 46. percben emberhátrányból ütöttünk újabb gólt. Nagy Dusán szinte egész pályáról ütötte meg a korongot- nézőpont kérdése, hogy tudatosan kapura, vagy csak felszabadításnak szánta- és az erős löket meglepte a vendégek kapusát, aki nem tudta hárítani a kapura tartó lövést, ami a hálóban kötött ki. Az év gólja!!!! Nem élvezhettük ki a gól okozta eufóriát, mivel a Karda újra szépített. Rengeteg idő volt még hátra és félő volt, hogy erőben elfogyunk. A fiúk viszont nem lankadtak és lelkes szurkolótáborunk buzdítása mellett új erőre kaptak és az 53. percben Nagy újabb remek találatával kettőre nőtt az előnyünk. A vendégek rövid időn belül szépítettek, de a játékvezető nem adta meg a találatot, mert a kapu a lövés előtt elmozdult a helyéről. A hajrában remekül védekezve játszottak a fiúk. A végére még maradt egy Horváth bravúr, amivel feltette a koronát a saját maga és csapata teljesítményére. 

Csata Csaba:- Úgy játszottunk, mint egy igazi csapat! A fiúk szinte meghaltak a pályán. Összjátékban és védekezésben is kiváló játékkal rukkoltunk elő és a szerencse is velünk volt. A fiúk sokat tettek a győzelemért! Büszke vagyok rájuk!

Serdülő csapatunkra egy kis szünet vár és legközelebb november 27-én, Miskolcon lépnek majd jégre a DVTK Jegesmedvék ellen. 

Szép volt fiúk

2016. november 16. Zalai titánok 

 

 

Megosztás:

Támogatóink /