facebook
instagram
Évzáró családi napot tartottunk

Híreink

Évzáró családi napot tartottunk

2023.06.12.

Klubunk idén is családi délutánra várta a játékosokat és szüleiket. A Jégaréna melletti füves részen már kora reggel elkezdődött a sürgés –forgás, hogy mielőbb elkészülhessenek a kondérban főtt finomságok. Az egyik bográcsban marhapörkölt, a másikban pincepörkölt készült. A sörpadokon rágcsálni valók, üdítők és italok várták jégkorongozó-családunk tagjait. 

 

Galéria a képre kattintva!

Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen reggel még borongós arcát mutatta, majd késő délelőtt már a mosolygósabbat. A jégcsarnokban hatalmas ugrálóvár várta a kisebbeket, míg a pálya másik felén a görhokit próbálhatta ki szülő és testvér egyaránt. 

 

 

Az ételosztásban a Csata család, Csaba és Bea segédkezett. A jó hanglatú évadzárónak egy ünnepi része is volt, hiszen immár 8. alkalommal adtuk át a "Zalai Jégkorongsport Ifjú Tehetsége Díjat”, melyet Domján István képviselő úr alapított még 2016-ban. 

-Olyan utánpótlás korú jégkorongozónak ítéljük, az edzőkkel konzultálva a díjat, aki az elmúlt évben példát mutatott a többi játékos számára edzésmunkájával, a mérkőzéseken nyújtott játékával, emberi tulajdonságaival, tanulmányi eredményeivel és a sportág iránti elkötelezettségével- mondta köszöntőjében Domján István. 

 

 

Az idei díjat Farkas Lorenzo érdemelte ki, aki az U16-so csapat tagja és már az U18-ba is feljátszik. 

 

Az eddigi díjazott sportolók: Horváth Bendegúz, Gombos Bence, Szalai Donát, Tóth László, Méhes Gábor, Béres Dávid, Wappel Milán és most Farkas Lorenzo.

Reméljük a mindenki jól érezte magát a rendezvényen és újult erővel vág majd neki a következő szezonnak!

2023. június 11. Zalai Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /