facebook
instagram
Erste Liga Matiné Zalaegerszegen

Híreink

Erste Liga Matiné Zalaegerszegen

2021.10.10.

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) októberben és novemberben összesen hét Erste Liga-mérkőzést rendez országszerte. A nyitórendezvényt október 10-én, Budapesten az Újpesti Jégcsarnokban rendezték, Zalaegerszeg október 16-án csatlakozik az eseményhez. 

A szövetség nem titkolt szándéka, hogy a fővárosi és a vidéki fellegvárak mellett olyan helyekre is elvigye a felnőtt jégkorongot, ahol egyébként a fókusz az utánpótlás nevelésen van. 
Ilyen Zalaegerszeg is, ahol 2021. október 16-án a Fehérvári Titánok - UNI Győr ETO HC mérkőzést rendezzük. 

Az Erste Liga-mérkőzés előtt a szövetség családi programmal várja a szurkolókat. 
A Zalaegerszegi Jégaréna előtt kialakított játékzónában ismerkedhetnek meg a sportággal az érdeklődők, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport kabalafigurájával, a harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára tudásukat és rátermettségüket a legbátrabbak. A legjobbak értékes egyedi nyereményekkel térhetnek haza. Az MJSZ és a szervező klubok szeretettel várják a mérkőzésekre és a kapcsolódó programokra a helyszínekhez közeli utánpótlás csapatokat is.

Az Erste Liga Matiné zalaegerszegi állomásán 12.45-től a jégkorongot népszerűsítő játékokkal készülnek a szervezők a Zalaegerszegi Jégaréna előtti téren.  Lesz kapura lövés, korongtorony építés, kvízjáték, mezek kiállítása, jégkorongos színezők. 
13:30 sajtótájékoztató keretében számol be a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány az elmúlt időszakról, fejlesztésekről, tervekről. 
14:15-kor kezdődik a mérkőzés kezdődobással. 

Jegyinfó:
2021. október 11-én, hétfőtől lehet a mérkőzés megtekintésére szóló támogatói jegyek megvásárolni, elővételben a jégcsarnok jegypénztárában hétköznap 14:00-18:00, + a mérkőzés napján 11:00-tól
Támogatói jegy díja: 1.000 Ft (támogatott szervezet: Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány)
A mérkőzés megtekintéséhez védettségi igazolvány szükséges, gyerekeknek (18 évig) ingyenes a találkozóra való belépés. 

Legyünk minél többen ezen az egyedi alkalmon!

2021. október 10. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /