facebook
instagram
Elvettük a MAC veretlenségét!

Híreink

Elvettük a MAC veretlenségét!

2020.01.29.

Az U16-os bajnokság középszakaszában a fordulóig veretlenül az élen álló MAC Budapest együttesét fogadtuk. 

EGERSZEGI TITÁNOK - MAC BUDAPEST 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Zalaegerszegi Jégaréna, U16 II. csoport középszakasz, Jv: 

Egerszegi Titánok: Nagy Márton- Csutorás, Tobler, Béres, Méhes, Tóth-Zsólyomi (első), Illés, Tóth, Nagy, Németh, Wappel (második), Farkas, Mátyás, Pálmai. Edző: Koós Tibor

Gólszerzők: Béres, Méhes 2, Nagy, ill: Angyalfi

Nehéz mérkőzésre készültek a fiúk és ez a találkozó elejétől fogva így is volt. A vendégek sokat próbálkoztak, de nem volt átütő erő a támadásaikban. A 10. percben Tóth-Zsólyomi Flórián passzából Béres Dávid szerzett vezetést csapatunknak (1-0). Sikerült az előnyt a harmad végéig megőrizni.

Remekül kezdtük a második játékrészt és 46 másodperc elteltével Méhes Gábor duplázta meg az előnyünket (2-0). Továbbra is a vendégek játszottak fölényben, de Nagy Márton remekül védett. A harmad felénél újabb sokk érte a fővárosiakat, hiszen Németh Áron átadásából Nagy Benedek szerzett fontos találatot (3-0). A vendégeknek az időkérés sem segített és egyre görcsösebben játszottak és ezzel párhuzamosan néha értelmetlen dolgokra ragadtatták magukat a kispadon. 

A záró harmadra mindent egy lapra tettek fel a fővárosiak és a kapu elő szegezték csapatunkat. A játékrész első felében folyamatosan kaptuk a kiállításokat. A fiúk remekül védekeztek Nagy pedig teljesen lehúzta a rolót a kapuban. A 46. percben kettős emberhátrányban nagyot hibáztak a vendégek Méhes Gábor pedig remek ritmusban lépett ki a védők között és ütött fantasztikus gólt (4-0).  Több vendégjátékosnál elszakadt a cérna és a kispadon csapkolódtak ütőjükkel, vagy a jégen bonyolódtak verekedésbe. Nagyon nehezen viselték az ütközéseket a Titánokkal és reklamáltak, vagy próbáltak revansot venni a jégen. A végére sikerült a szépítés a MAC-nak, de ez már senkit sem érdekelt, mert a hatalmasat küzdve sikerült legyőznünk a listavezetőt!

A Titánok jelesre vizsgáztak, akaratból, küzdelemből és helyzetkihasználásból. A kapuban Nagy Márton 45 védést mutatott be, ami 97.83% hatékonyságot jelent. 

A fővárosiak viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után. Csak egy megjegyzés: Veszíteni méltósággal is lehet, nem törve, zúzva, dühöngve!

Bravó fiúk!

2020. január 29. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /